HR & Recruitment – Kandidaten

Kandidaten

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een nieuwe baan? Ben je op zoek naar concrete vacatures? Wil je de handen ineenslaan met een professioneel bureau dat een groot netwerk heeft? Menea gaat graag met je aan de slag om jou op de juiste plek te krijgen.

Wat is jouw situatie?

Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan. Of je wilt simpelweg een andere weg inslaan. Omdat je helemaal klaar bent voor de arbeidsmarkt, ben je geïnteresseerd in concrete mogelijkheden. Je zoekt niet naar abstracte adviezen, maar naar beschikbare vacatures voor vaste banen of interim-opdrachten.

Herken jij je in de bovenstaande beschrijving? Bekijk dan eens of Menea je kan helpen.

Wat kan Menea voor je betekenen?

Ben je op zoek naar een bureau dat van de HR-hoed en de -rand weet? Kennis en ervaring zijn bij ons volop aanwezig. Wij houden ons inmiddels ruim 30 jaar bezig met loopbaanontwikkeling en het invullen van HR-functies. Een mensgerichte aanpak staat daarbij voorop. Je vindt in ons een volwaardige gesprekspartner die je niet alleen banen aanbiedt, maar die je ook van advies voorziet. Bij Menea ben je nooit een nummer. We zoeken een adviseur die écht bij jou past. Zodra je met ons het traject ingaat, word je bovendien deelnemer van een omvangrijke HR-community. Als netwerkorganisatie bieden we je hiermee een schat aan mogelijkheden, waardoor je snel stappen neemt richting het verwezenlijken van je ambities.

Interesse in het netwerk van Menea?

Wil je op de plek terechtkomen die juist is voor jou? En voel je er wat voor om samen met Menea een persoonlijk traject in te gaan? Neem gerust contact met ons op. We bespreken je wensen graag met je.

Lees verder over dit onderwerp: