HR & Recruitment – Kandidaten Testen Menea

Testen

Wat zijn jouw persoonlijke drijfveren? Ben je op zoek naar meer inzicht in jezelf? Of twijfel je of ondernemer zijn iets voor je is? Dan is het vaak verstandig om een bureau in de arm te nemen die je kan uitleggen wat de testen betekenen. Menea Hof helpt je graag met de diverse testen. Je vindt bij de loopbaan tests ook een competenties test en meer specifieke tests voor loopbaan, beroepskeuze of re-integratie vraagstukken.

Meer inzicht in jezelf

Gedrag, persoonlijkheid, drijfveren, intelligentie, potentieel of ondernemerschap: je bent nieuwsgierig naar objectieve informatie over jezelf. Testen en scans bieden uitkomst. Een test is weliswaar een momentopname, maar kan een zeer waardevol hulpmiddel zijn bij loopbaankeuzes. Het grote aanbod maakt het echter lastig om te bepalen welke testen gevalideerd en betrouwbaar zijn. En wie kan je vertellen wat een testuitslag nu echt betekent? De psychologen van Menea Hof zijn dé experts. Als een van de oudste testcentra van Nederland hebben wij samenwerkingsovereenkomsten met vrijwel alle gerenommeerde en geaccrediteerde testleveranciers. Dit betekent dat we niet alleen beschikken over de juiste testen, maar dat we je ook de juiste uitleg bij de uitslag geven. Zo kun je weloverwogen loopbaankeuzes maken.

Wat kan Menea Hof voor je betekenen?

Jouw persoonlijke vraag bepaalt welke test wij inzetten. Wil je meer weten over je wendbaarheid op de arbeidsmarkt? Dan zijn de arbeidsmarktfitheidscan, de loopbaanscan of beroepentesten geschikt voor jou. Twijfel je of het ondernemerschap iets voor je is? Daarvoor hebben we de ondernemersscan ontwikkeld. Maar ook als je vragen hebt over gedrag, drijfveren, intelligentie of persoonlijkheid, hebben wij uitstekende testen voorhanden. In de meeste gevallen nemen we de testen en scans online af. Daarna krijg je altijd een persoonlijke terugkoppeling. Een testuitslag is immers pas waardevol wanneer een professional de juiste interpretatie met je deelt. Tijdens dit persoonlijke gesprek kijken we samen met jou naar de uitslag en is er alle ruimte om te bespreken wat deze voor je betekent. Zie een test daarnaast altijd als een schouderklopje voor jezelf: hoe meer je over jezelf weet, hoe beter je de regie over je eigen loopbaan kunt houden.

Benieuwd welke test het beste werkt voor jou?

Wil je weten welke test of scan het beste bij jouw loopbaanvraag past? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

We hebben een zeer prettige ervaring met Menea, zij verzorgen onze verzuim en re-integratie sinds eind 2012, we kunnen ons niet meer indenken hoe het was voor die tijd.