HR & Recruitment – Kandidaten Vaste of interimfunctie

Vaste of interimfunctie

Heb je een goede baan, maar zou je best weleens wat anders willen? Zoek je een professioneel bureau dat jouw wens begrijpt? En spreekt een mensgerichte aanpak jou aan? Menea helpt je graag met het zoeken naar een vaste of interimfunctie.

Tijd voor een nieuwe uitdaging?

Een nieuwe omgeving en een kersverse uitdaging: daarnaar ben je op zoek. Bij voorkeur binnen het HR-vakgebied. Want het lijkt je best leuk om eens iets anders te doen. Om een goede keuze te maken wil je graag werken met een ervaren bureau dat een groot netwerk en een ruim vacatureaanbod heeft. Tegelijkertijd is het belangrijk dat er voldoende aandacht is voor jouw wensen en mogelijkheden. Een persoonlijke benadering is essentieel. Waar vind je zo’n bureau?

Wat kan Menea P-Zet voor je betekenen?

Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of een tijdelijke opdracht die nieuwe energie geeft, Menea biedt wat je zoekt. Wij kijken niet alleen naar jouw cv, maar naar je volledige profiel. Met ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring binnen het HR-werkveld kunnen we deuren voor je openen die voor anderen gesloten blijven. En dat doen we graag. Want het verbinden van mens en werk is onze passie. We gaan graag voor jou aan de slag met het leggen van de juiste connectie(s). Zodat jij terechtkomt op de plek die je zoekt!

 menea p-zet

Interesse in een vaste of interimfunctie?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.