HR & Recruitment – Organisaties Werving & Selectie

Werving en selectie

Heb je een capaciteitsprobleem en ben je op zoek naar de juist HR-expert voor jouw organisatie? Een nieuwe HR-collega of een tijdelijke professional of detacheringsbasis. Of zoek je ondersteuning bij organisatieontwikkelingen of personeelsadvies? Menea P-zet helpt je graag. Menea helpt ook de organisatie.

Waar vind je de juiste HR-expert?

De wereld is volop in beweging en dat voel je in je organisatie. Daardoor krijg je soms te maken met een specifiek probleem dat je niet intern kunt oplossen. Op het gebied van duurzame inzetbaarheid of de digitalisering van werkprocessen, bijvoorbeeld. Wat je in zulke gevallen nodig hebt is de juiste match: een nieuwe HR-collega, een ervaren interimmer of een tijdelijke HR-professional op detacheringsbasis. Het vinden van zulke medewerkers kost niet alleen veel tijd en energie, maar vergt ook de nodige expertise. Een professioneel, ervaren bureau kan je op dit gebied ontzorgen.

Wat kan Menea P-Zet voor je betekenen?

Wij verbinden mens en organisatie. Ons team van gekwalificeerde professionals heeft een passie voor dit vak en is dagelijks bezig met het tot stand brengen van de juiste connecties. We hebben een breed netwerk en beschikken over een grote database met interne en externe HR-professionals. In ons 35-jarige bestaan hebben we niet alleen ervaring opgedaan met de inzet van HR-professionals, maar ook met organisatieontwikkeling en personeelsadvies. Daarom weten we als geen ander wat er speelt binnen organisaties. Bovendien zijn we op de hoogte van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de meest recente HR-trends. Zodoende vind je in Menea ook een uitstekende sparringpartner voor elke vraag op HR-gebied!

menea p-zet

Werving en selectie door Menea P-Zet laten doen?

Wil jij de juiste HR-expert voor jouw organisatie vinden? En wil je weten op welke manier Menea P-Zet je hierbij kan helpen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

We hebben een zeer prerttige ervaring met Menea, zij verzorgen onze werving en selectie sinds 2014, we kunnen ons niet meer indenken hoe het was voor die tijd.

Jan de Binde

Eigenaar