Sophie van Baalen

Coach en assessment psycholoog

Ik ben Sophie van Baalen, adviseur en sinds februari 2020 werkzaam bij Psychologisch Adviesbureau Hof. Mijn nieuwsgierigheid naar en diepgaande interesse in mensen en organisaties hebben ertoe geleid dat ik ben opgeleid tot Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Deze opleiding in combinatie met mijn ervaring opgedaan binnen de recruitment vormen de basis voor mijn werk als adviseur bij Hof.

Zingeving in mijn werk vind ik in de ontmoetingen en gesprekken met verschillende mensen. Het voeren van verschillende gesprekken en daarin bieden van inzichten die de ander een stap dichterbij persoonlijke en professionele groei kan brengen geeft mij voldoening. Deze elementen vind ik terug in het werken met Assessments. Dit en de menselijke, transparante en gedegen aanpak van Hof maken dat ik mijn werk met plezier uitvoer.

Buiten mijn werk ga ik graag naar de sportschool (voornamelijk groepslessen), vind ik een stevige wandelvakantie of andere actieve vakantie op zijn tijd heerlijk en geniet ik zo veel mogelijk van mijn vrienden en familie.

Sophie van Baalen

Wat kan Sophie van Baalen voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten