Sophie van Baalen

Coach en assessment psycholoog

Ik ben Sophie van Baalen, coach & assessment psycholoog en sinds februari 2020 werkzaam bij Menea en Psychologisch Adviesbureau Hof.

Mijn focus verleg ik graag naar waar ik invloed op heb, wat een situatie kan verbeteren. Zo draag ik lachend bij aan een positieve sfeer en breng ik anderen in beweging met mijn enthousiasme.

Zingeving in mijn werk vind ik in de ontmoetingen en gesprekken. Het helpen van en in contact staan met anderen geven mij veel energie. Als loopbaancoach onderzoek ik samen waar iemands behoeftes, drive, kwaliteiten en mogelijkheden liggen. Ik ondersteun anderen in het nemen van de regie over hun eigen loopbaan, zodat ze eerder in hun kracht komen te staan. Met mijn achtergrond in de recruitment en ervaring als sollicitatietrainer zet ik mij er waar nodig voor in dat mijn coachees beslagen ten ijs komen. Daarnaast ben ik in te vliegen als assessment psycholoog op moment dat iemands kwaliteiten en ontwikkel-/aandachtspunten in kaart moeten worden gebracht. In al mijn rollen benut ik mijn expertise binnen de arbeids- & organisatiepsychologie. Mijn kracht ligt in het leggen van verbinding en boven tafel krijgen van nodige informatie. Hierbij komen mijn nieuwsgierigheid, kritische blik en open en warme omgangsvorm goed van pas. De afwisseling tussen het uitvoeren van assessments en werkzaamheden als (online) Trainer en loopbaancoach, maakt voor mij mijn werk bij Menea en Hof extra uitdagend en interessant.

Wat kan Sophie van Baalen voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten