Mens & Werk volgens Menea

organisaties

Organisaties

Werkgeverschap betekent nogal wat. Je hebt veel verantwoordelijkheden en moet professionaliteit combineren met economische haalbaarheid. Daarbij komen de nodige vragen om de hoek kijken: Hoe richt je professioneel werkgeverschap in? Wat zijn de laatste trends op het gebied van HR? Hoe houd je de energiebalans van medewerkers op niveau? Menea helpt je graag bij het vinden van de juiste antwoorden bij mens & werk.

werknemers

Werknemers

Gedurende je loopbaan rijzen er op verschillende momenten vragen die met werk te maken hebben: Zit ik wel op mijn plek in mijn huidige positie? Kan ik niet sneller gaan dan ik momenteel ervaar? Moet ik de volgende carrièrestap nemen? Het kan lastig zijn om zulke vragen te beantwoorden. Menea geeft snel inzicht in jóuw situatie.