Mens & Werk – Organisaties

Organisaties

Hoe richt je als organisatie professioneel werkgeverschap in? Hoe voorkom je stress en burn-outs bij medewerkers? Werkgeverschap betekent nogal wat: je draagt een grote verantwoordelijkheid en moet professionaliteit combineren met economische haalbaarheid. Menea helpt organisaties met deskundige hulp en helpt de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

Met welke vraag kampt jouw organisatie?

  • Wij staan voor een reorganisatie. Hoe kunnen we die het beste aanpakken?
  • Een bedrijfsonderdeel gaat sluiten. Wat nu?
  • Ons verzuim is aan de hoge kant. Wat is een constructieve oplossing voor dit probleem?
  • Hoe verhogen we de betrokkenheid van onze medewerkers?
  • Wat moeten we doen om de mensen binnen onze organisatie in beweging te krijgen?
  • Hoe krijgen we meer inzicht in onszelf?
  • Hoe geven we invulling aan de term ‘inzetbaarheid’?

Wil je deskundige hulp krijgen bij het beantwoorden van dergelijke vragen? Ga dan eens in gesprek met Menea.

Wat kan Menea voor je betekenen?

Wij helpen je de juiste mens op de juiste plaats te krijgen in het juiste tijdsfragment in relatie tot de cyclus van de organisatie. Concreet betekent dit dat we trainingen voor medewerkers, managers en directie hebben ontwikkeld. Deze krijgen mensen in beweging. Ook laten we je zien hoe je in het tijdperk van stress en burn-outs preventief in plaats van curatief te werk gaat. Zo voorkom je dat mensen ziek worden en voer je een goed HR-beleid dat is afgestemd op jouw bedrijf. Omdat wij inmiddels ruim 30 jaar bestaan, hebben we alle ‘mens-en-werkproblemen’ voorbij zien komen. Door onze kennis en ervaring zijn we in staat om je snel, accuraat en effectief te begeleiden.

Samenwerken met Menea?

Wil je weten hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jóuw organisatie? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Lees verder over dit onderwerp: