Mens & Werk – Werknemers

Werknemers

Zit je niet op je plek in je huidige baan? Wil je sneller gaan dan je momenteel gaat? Is het tijd om de volgende stap te nemen in je loopbaan als werknemer? Welke vraag je ook hebt rondom werk, je kunt bij ons terecht.

Mens en werk: wat is jouw situatie?

  • Ik wil mijn functioneringsgesprek op de juiste manier aanpakken.
  • Er hangt me een ontslag boven het hoofd. Wat nu?
  • Ik wil van baan veranderen en vraag me af wat de financiële consequenties daarvan zijn.
  • Ik droom ervan om voor mezelf te beginnen, maar ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken.
  • Welk soort werk past het best bij de loopbaanfase waarin ik mij bevind?
  • Ik wil een opleiding koppelen aan mijn carrièrewensen.
  • Een leven lang leren: wat betekent dat concreet voor mij?

Wil je eens met een ervaren expert brainstormen over dergelijke onderwerpen? Ga dan in gesprek met Menea. Wij kunnen je helpen met alle loopbaangerelateerde vragen.

Wat kan Menea voor je betekenen?

Onze ervaren medewerkers zijn in staat om jouw vraag op kwalitatieve en volledige wijze te beantwoorden. Omdat Menea inmiddels ruim 30 jaar bestaat, is er geen ‘mens-en-werkprobleem’ dat wij nog niet hebben gezien. Daarom zijn we in staat om je snel inzicht te geven in jóuw situatie. Tijdens een eerste gesprek stellen we je vragen en houden we je een spiegel voor. Daarna kunnen we je direct richting geven. Besluit je vervolgens om met ons het proces in te gaan, dan stellen we samen een plan van aanpak op. Daaruit komt een reeks mogelijkheden. De volgende stap hoef je niet alleen te nemen. Onze adviseur helpt je bij het maken van een keuze én geeft je toegang tot een bepaald segment van ons netwerk dat past bij jou. Ons traject eindigt dus niet met een abstract advies, maar met concrete stappen. Omdat wij willen dat jij komt waar je wilt zijn.

Meer weten of samenwerken?

Wil je een eventuele samenwerking met Menea bespreken? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Lees verder over dit onderwerp: