Mens & Werk – Werknemers Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Voel je dat je méér kan? Zit je momenteel op een dood spoor in je carrière? Weet je niet goed hoe je de volgende stap moet nemen? Neem een doorwinterde professional in de arm die jou kan adviseren en begeleiden. Menea helpt je graag met loopbaanbegeleiding. Loopbaanbegeleiding is het begeleiden van mensen in hun loopbaan met een hulpvraag, bij obstakels of bij koersbepaling op hun werk of in hun carrière.

Tijd voor een nieuwe loopbaanstap?

Je zit al een tijd op dezelfde plek en voelt je steeds onrustiger worden. Want je hebt het idee dat je je capaciteiten niet volledig benut. Of je bent al jarenlang actief binnen jouw werkveld, maar je haalt er simpelweg geen energie meer uit. En nu wil je verkennen wat er nog meer mogelijk is met jouw achtergrond, opleiding en ervaring. Maar het kan ook zo zijn dat je je simpelweg prettiger wilt voelen in je huidige baan en dat je hiervoor coaching zoekt.

Of je nu compleet van richting wenst te veranderen of niet, je hebt een professional nodig die de markt goed kent en die weet wat in jouw specifieke geval relevant is. Je wilt weten wat je opties zijn én welke financiële gevolgen deze hebben. Want je vaste lasten lopen door en je moet ook denken aan zaken als je pensioen.

Wat kan Menea voor je betekenen?

Vaak beginnen we met een loopbaanscan, die antwoord geeft op de meest essentiële vragen. Hieraan kan ook een financiële scan worden gekoppeld. Vervolgens vindt er een een-op-eengesprek plaats. Zo zien we immers veel meer dan je alleen uit een ‘platte scan’ kunt halen. Onze adviseur interpreteert de antwoorden vanuit zijn of haar expertise en bespreekt deze met jou. Daarna ga je een gepersonaliseerd traject in. Dit eindigt wanneer jij op je plek zit – in je huidige baan óf in een nieuwe functie die helemaal bij jou past.

Interesse in loopbaanbegeleiding?

Wil jij je opties verkennen en je horizon verbreden? En kun je daarbij wel wat ondersteuning en begeleiding gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

We hebben een zeer prettige ervaring met Menea, zij verzorgen onze verzuim en re-integratie sinds eind 2012, we kunnen ons niet meer indenken hoe het was voor die tijd.