Mens & Werk – Werknemers Re-integratie

Re-integratie

Wil je snel weer aan de slag gaan na een ziekteperiode? Heb je een beperking en wil je weten welke functie nu het beste bij jou past? Vind je het belangrijk om de regie te nemen over je eigen loopbaan? Menea helpt je graag bij re-integratie.

De controle herwinnen over je loopbaan?

Je wilt gauw weer aan het werk – dát staat voorop. Of je nu een ziekteperiode achter je laat of moet leren omgaan met een beperking, het liefst vind je een functie die bij past bij jouw huidige omstandigheden. En natuurlijk is het belangrijk om een baan te vinden waarmee je (een verdere ontwikkeling van) ziekte in de toekomst voorkomt. Kortom, je wilt graag de controle herwinnen over je eigen loopbaan. De vraag is: welke professionele partij kan je hier het beste bij helpen?

Wat kan Menea voor je betekenen?

Wij koppelen je aan een adviseur die bij je past en die kijkt naar jouw mogelijkheden. In de afgelopen 30 jaar hebben wij een zeer breed netwerk opgebouwd. Menea hecht grote waarde aan het leggen van verbindingen. Het is niet altijd vanzelfsprekend of logisch om binnen dezelfde branche te blijven werken. Waar het om draait is waar je naartoe wilt, wat je energie geeft en wat je allemaal kunt. We helpen je de regie over je loopbaan én over je zijn terug te krijgen. Met andere woorden: we zetten je weer in je kracht. Dat doen we met veel aandacht en warmte. Want een mensgerichte aanpak staat bij ons voorop. Het eindresultaat van het traject is dat je weer aan het werk gaat. In een functie die bij je past, zodat je hier hernieuwde energie van krijgt!

Een re-integratietraject volgen met Menea?

Wil jij graag met Menea werken? Geef dit dan aan bij je werkgever, zodat deze contact met ons kan opnemen om de volgende stappen te zetten.

We hebben een zeer prettige ervaring met Menea, zij verzorgen onze verzuim en re-integratie sinds eind 2012, we kunnen ons niet meer indenken hoe het was voor die tijd.