Over Menea – ontwikkelt mens & organisatie

Over

Bij Menea helpen we mensen en organisaties graag met diverse begeleidingen, loopbaancoaching en outplacementtrajecten. Ons team van professionele medewerkers begeleid ieder traject persoonlijk, deskundig en op maat. Menea ontwikkelt mens en organisatie. Lees meer over onze drijfveren en Menea Holding!

Waarom

‘Plezier in je werk’ is de centrale drijfveer van Menea. Plezier leidt tot passie, houdt mensen vitaal en draagt bij aan resultaten. Met een ervaren team van professionals zetten wij mensen in hun kracht. Daardoor zorgen we ervoor dat zij op persoonlijk en werkvlak keuzes kunnen maken om de volgende stap in hun loopbaan te zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat we hen zo écht kunnen helpen. En dat maakt ons werk de moeite waard.

Wie

Menea is een professioneel bureau met een zeer breed netwerk. Momenteel hebben we ruim 40 medewerkers in dienst. We hebben er bewust voor gekozen om vooral met vast personeel te werken, ondersteund door een beperkt aantal freelancers. Samen creëren wij het duurzame ‘Menea-gevoel’ van verbinding, betrokkenheid, deskundigheid en werkplezier.

Hoe

Onze begeleiding is deskundig en persoonlijk. Ieder traject is maatwerk, omdat we willen dat er alleen onderwerpen aan bod komen die voor jóu relevant zijn. Wij werken met gevalideerde testen die inzicht verschaffen. Zo vermijd je langdurige zoektochten en verklein je de kans op verkeerde beslissingen. Daarnaast gebruiken we praktische tools om de kortste weg naar de oplossing van jouw vraagstuk te vinden.

Wat

Onder Menea Holding B.V. vallen 3 werkmaatschappijen:

1. Menea
Van begeleiding bij re-integratie en reorganisatie tot loopbaancoaching en outplacementtrajecten: wij helpen je er graag bij. Menea staat voor ‘Mens en Arbeid’ en die naam maken wij na 30 jaar nog altijd waar. Met onze professionele, mensgerichte aanpak zorgen we ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terechtkomt.

2. Psychologisch Adviesbureau Hof
Assessments vormen al 70 jaar het centrale instrument van Psychologisch Adviesbureau Hof. Middels deze testen geven onze geaccrediteerde psychologen inzicht in de mensen. Het gehele traject voeren we meestal uit in samenspraak met Menea. Als een van de oudste psychologische adviesbureaus in Nederland mogen wij onder andere advocatenkantoren, scholen, energiemaatschappijen en installatiebureaus tot onze brede klantenkring rekenen.

3. Menea P-Zet
Hiermee richten we ons op het tot stand brengen van de juiste match voor iedere HR-afdeling. Op interim-, detacherings- óf vaste basis. Wij brengen advies uit en zetten ons brede netwerk in om de juiste professional te koppelen aan de juiste organisatie.

Menea inschakelen om jouw vraagstuk op te lossen?

Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je!