Over Psychologisch adviesbureau Hof

Over

Psychologisch adviesbureau Hof is een onafhankelijk bureau dat zich sinds 1948 beweegt op het brede terrein van personeelsmanagement.

Waarom

De basis van onze dienstverlening wordt al meer dan 65 jaar gevormd door assessments. De NIP gecertificeerde arbeid- en organisatiepsychologen zijn gespecialiseerd in het analyseren en inventariseren van talent en groeikansen van individuen, teams en organisaties. Hof geeft inzicht en helpt organisaties het (groei)potentieel van hun menselijk kapitaal maximaal te benutten.

Wie

Psychologisch adviesbureau Hof is een van de oudste assessmentbureaus van Nederland en behoort daarmee tot de grondleggers van de assessmentbranche in Nederland. Hof werkt uitsluitend met ervaren, NIP geregistreerde en (post) academisch geschoolde gedragsexperts.

Hoe

Hof adviseert op basis van feiten in duidelijke taal met respect voor de belangen van deelnemers, opdrachtgevers en andere stakeholders. Hierdoor zijn onze adviezen accuraat, begrijpelijk, bruikbaar en toekomstgericht. Wij putten uit een zeer ruim assessmentinstrumentarium, geheel geselecteerd op basis van goede psychometrische kwaliteiten.

Wat

Assessments en scans vormen de centrale instrumenten van Psychologisch Adviesbureau Hof. Middels deze testen en vooral ook de juiste uitleg bij de resultaten geven onze geaccrediteerde psychologen inzicht in de mensen.

Past een potentieel goede kandidaat voor een functie écht bij jouw organisatie? Wil je de beste opvolger voor je bedrijf vinden? Kan een bepaalde medewerker zich zó ontwikkelen dat je hem de nieuwe rol kunt geven die je voor hem in gedachten hebt? Hoe wendbaar ben je op de arbeidsmarkt? Wat zijn jouw persoonlijke drijfveren? Welk soort werk maakt jou écht bevlogen?

Uiteindelijk gaat het bij Hof om inzicht in gedrag, persoonlijkheid, drijfveren, intelligentie, potentieel of ondernemerschap. Een greep uit onze instrumenten:

Hof inschakelen om jouw vraagstuk op te lossen?
Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je!