Training & Coaching – Organisaties – Management en Leiderschap

Management & Leiderschap

Hoe haal je het beste uit jezelf als leidinggevende in relatie tot de organisatiedoelen? Hoe laveer je tussen management en leiderschap? Hoe kan je motiverend en enthousiasmerend leidinggeven? Een training Management & Leiderschap biedt de antwoorden die je zoekt.

Alles uit jezelf halen als leidinggevende?

Binnen jouw organisatie geef je leiding. Een veelomvattende rol. Soms vraag je je af of jouw managementstijl past bij de (veranderende) organisatie en de behoeftes van je medewerkers. Je wilt graag je kracht als leidinggevende vergroten en daarom ben je op zoek naar praktische handvatten. Daarnaast vind je het prettig om meer inzicht te krijgen in verschillende managementstijlen. Om dit soort kennis op te doen wil je de hulp inschakelen van een professioneel en ervaren bureau. Menea helpt je graag!

Wat kan Menea voor je betekenen?

Wij geven je inzicht in de diverse managementstijlen en -vaardigheden gekoppeld aan de organisatiedoelen. Zo kun je motiverend en enthousiasmerend leidinggeven, waardoor je je rol als manager uiteindelijk beter invult. Je leert drijfveren van anderen én die van jezelf beter (h)erkennen. Daarnaast krijg je tips om medewerkers te motiveren en om op een veilige manier veranderingen door te voeren. Ook kun je voortgangs- en functioneringsgesprekken op heldere, stimulerende wijze voeren. Voorafgaand aan de training nodigen we je uit voor een intakegesprek om je leerbehoeftes in kaart te brengen. Na afloop krijg je toegang tot ons uitgebreide managersnetwerk, zodat je ervaringen kunt uitwisselen en best practices kunt delen.

Interesse in begeleiding bij ‘Management & Leiderschap’?

Wil je de volgende stap nemen als leidinggevende door onze training te volgen? Neem gerust contact op met Menea. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

We hebben een zeer prettige ervaring met Menea, zij verzorgen onze verzuim en re-integratie sinds eind 2012, we kunnen ons niet meer indenken hoe het was voor die tijd.