Training & Coaching – Professionals

Professionals

Heb je het gevoel dat je méér kan? Zijn je kennis en ervaring toereikend voor een volgende loopbaanstap? Wat ben je waard op de arbeidsmarkt? Zoek je een ervaren gesprekspartner om te sparren over jouw loopbaan? Ontdek het samen met een training van Menea. Wij gaan graag met je aan de slag om ervoor te zorgen dat je jouw plek vindt.

Loopbaan: waar sta je en waar wil je naartoe?

Je bent ambitieus en wilt je blijven ontwikkelen. Het gevoel dat je meer in je mars hebt, knaagt al een tijd aan je. Om die reden wil je graag met gelijkgestemden sparren over je loopbaan. Want bij het bepalen van je volgende carrièrestap ga je niet over één nacht ijs. Je zoekt verdieping en begeleiding. Daarom heb je een ervaren gesprekspartner nodig die jou niet alleen kan volgen, maar ook kan adviseren. Het liefst vind je deze specialist buiten je huidige werkkring.

Herken jij je in de bovenstaande beschrijving? Menea is een onafhankelijk, professioneel bureau met veel ervaring. Bekijk eens of wij je kunnen helpen.

Wat kan Menea voor je betekenen?

Sla je de handen ineen met ons, dan krijg je toegang tot ons professionele netwerk. Hierin vind je de gelijkgestemden die je zoekt. Onze ervaren loopbaancoaches treden op als sparringpartners: zij denken kritisch mee, geven je praktische adviezen en hebben kennis van een breed scala aan opleidingen en trainingen. Daarbij hanteren ze altijd een pragmatische, open aanpak. Eerlijk duurt het langst: daar zijn wij van overtuigd. We vertellen je dan ook altijd over de mogelijkheden én de onmogelijkheden omtrent jouw wensen. Alleen zó kunnen we er samen voor zorgen dat je de richting inslaat die echt bij jou past.

Interesse in een training of coachingstraject?

Denk je dat Menea van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw loopbaantoekomst? Deel je wensen gerust met ons. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Lees verder over dit onderwerp: