Training & Coaching – Professionals – Individuele Coaching

Individuele coaching

Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? Heb je het gevoel dat je tegen belemmeringen aan loopt? Zoek je advies bij het vinden van nieuwe mogelijkheden? Wil je effectiever zijn in je huidige functie? Je kan om diverse redenen behoefte hebben aan een professionele externe coach. Menea helpt je graag met individuele coaching!

Zoek je een gesprekspartner die je écht verder helpt?

Je hebt een punt bereikt in je loopbaan waarop je behoefte hebt aan een klankbord. Het is tijd om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wilt. En je vraagt je af of je wel het beste uit jezelf haalt. Je wilt effectiever zijn in je huidige rol of je loopt tegen belemmeringen aan in je werk waar je met interne hulp niet meer uitkomt. Daarom zoek je een externe gesprekspartner met levenservaring die goed naar je luistert, die je begrijpt en die je een spiegel voorhoudt. Waar vind je zo’n professional?

Wat kan Menea voor je betekenen?

Wij gaan uit van mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Het doel van coaching is om ontbrekende competenties te ontwikkelen en waar nodig in beweging te komen. Onze aanpak is niet alleen positief, maar ook concreet: gedurende het traject vormen vragen uit de dagelijkse praktijk het uitgangspunt. Onze loopbaancoaches zijn zeer ervaren en hebben een uitstekend gevoel voor mensen en verhoudingen. Tijdens een coachingstraject zetten zij verschillende gevalideerde methodieken in om je meer inzicht te geven. Waar mogelijk delen ze ook hun kennis van de arbeidsmarkt en recente ontwikkelingen. Zo zie je tijdens het coachingstraject gaandeweg een wereld van mogelijkheden opengaan!

Mogelijke resultaten die je kunt verwachten zijn:

  • Meer overtuigingskracht;
  • Effectiever relationeel gedrag;
  • Een groter zelfvertrouwen;
  • Meer zelfkennis en relativeringsvermogen;
  • Beter kunnen omgaan met stress;
  • De juiste balans tussen verstand en gevoel.

Een coachingstraject volgen bij Menea?

Denk je dat Menea jou verder kan helpen middels coaching? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

We hebben een zeer prettige ervaring met Menea, zij verzorgen onze verzuim en re-integratie sinds eind 2012, we kunnen ons niet meer indenken hoe het was voor die tijd.