Training & Coaching – Professionals – Trainingen

Trainingen

Waar zit jouw persoonlijke kracht en waarvan krijg je energie? Heb je voldoende regie over de inhoud van je baan? Wil je werken aan je zelfvertrouwen en daadkracht? Volg een van de professionele trainingen van Menea.

Wil je je blijvend ontwikkelen?

Als professional word je geacht om continu bij te blijven. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook wat betreft je vaardigheden en gedrag binnen een veranderende omgeving. Je moet je bewust zijn van je talenten en drijfveren. Alleen zó kun je ervoor zorgen dat deze ook worden gezien. Daarnaast wil je ook weten op welke vlakken je je nog verder moet ontwikkelen om je ambities waar te maken. Kortom, je wilt actief inspelen op nieuwe ontwikkelingen en klaar zijn voor de toekomst.

Wat kan Menea voor je betekenen?

Al jarenlang begeleiden wij deelnemers in hun loopbaan. In die tijd hebben we een breed scala aan bijbehorende trainingen ontwikkeld – arbeidsmarktgerichte trainingen die helpen bij mobiliteitsvraagstukken, maar ook trainingen die ingaan op persoonlijke effectiviteit, beïnvloeding en zelfmanagement. Daarmee bieden we handvatten waarmee jij de regie over je eigen loopbaan houdt. De training Proactief In Talent (PIT) maakt je bijvoorbeeld bewust van je talenten en drijfveren en geeft tegelijkertijd inzicht in hoe jouw gedrag overkomt op anderen. In de training Liever Eerst Feiten (LEF) werk je aan meer daadkracht en zelfvertrouwen door foutieve veronderstellingen te weerleggen. En tijdens de training Pimp Je Baan houd je je bezig met de cirkel van invloed en betrokkenheid om tot actiepunten te komen die jouw werk leuker maken.

Klaar om jezelf verder te ontwikkelen middels een training?

Wil je in jezelf investeren en je talenten tot hun recht laten komen? Bij Menea kost dit weinig tijd – de meeste trainingen duren één dagdeel – terwijl het veel rendement oplevert. Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag met je welke training geschikt is voor jou.

We hebben een zeer prettige ervaring met Menea, zij verzorgen onze verzuim en re-integratie sinds eind 2012, we kunnen ons niet meer indenken hoe het was voor die tijd.