De voordelen van een persoonlijke aanpak en maatwerk voor jou en je carrière!

Hervind je werkgeluk. Zit je in een situatie waar je misschien zelf niet om gevraagd hebt? Hoe zorg je er dan voor dat jij deze periode goed en het liefst met nieuwe energie doorkomt?

Je hebt een fijne carrière, maar ondertussen is de branche volop in beweging en is verandering van alle dag. Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat dit vragen oproept…

Video afspelen over Alexander op de roltrap

Onze aanpak

Persoonlijk

Samenwerken met Menea betekent maatwerk. Dit begint met een persoonlijk intakegesprek. Zie jouw coach als een sparringpartner. Sessies vinden zowel live als online plaats: hybride coaching dus!

Senior coaches

Jij hebt een specifiek vraagstuk. Daarom krijg je een coach toegewezen die past bij jouw situatie. Onze senior coaches hebben allemaal meer dan 10 jaar ervaring met coachen. En leg je een assessment af? Dan krijg je terugkoppeling van een psycholoog.

Levensfase

Wat is jouw achtergrond en waar sta je nu? We staan uitgebreid stil bij de levensfase waarin je nu zit. Hierbij staan de volgende thema’s centraal: reflectie & verlangen, verbeelding & dialoog en waarden en keuzes.

Netwerken

Je kan gebruikmaken van ons grote netwerk.Wij kunnen je introduceren bij organisaties waarin jij geïnteresseerd bent. Daarnaast maken we tijd voor netwerkgesprekken op gelijkwaardig niveau met ons eigen netwerk.

Modulair

Onze coaches bewegen mee met jouw behoeften. En om deze behoeften goed in kaart te brengen leggen we in samenwerking met onafhankelijk psychologisch adviesbureau Hof assessments af. Daarnaast vinden er intervisie en netwerkgesprekken plaats en is er ruimte voor het volgen van maatwerktrainingen, webinars en masterclasses.

Wat is mogelijk en wat kan je verwachten bij een samenwerking met Menea?

Coaching tijdens pré-mobiliteitsfase

Wil je nadenken over je persoonlijke kwaliteiten, loopbaanwaarden en motivatie? Ga dan in gesprek met één van onze coaches en krijg advies over jouw persoonlijke ontwikkelmogelijkheden gericht op een duurzaam toekomstperspectief. Bestaat uit:

 • Intake en 2 coachingsessies
 • Inzet van een aantal persoonlijkheidstests
 • Inzet van een vragenlijst over de loopbaan
 • Rapportage

Bij deze optie zijn de coachingsessies gericht op persoonlijke vraagstukken. Richt de sessies helemaal in naar wens afgestemd op jouw vragen en behoeften. 

Wil jij solliciteren binnen de organisatie? Ook met dit vraagstuk ben je bij de coaches van Menea aan het goede adres. Bestaat uit:

 • Coachsessie met als thema functieanalyse en geschiktheid functie
 • Coachsessie individueel intern solliciterenhoe bereid ik mij voor en hoe presenteer ik mijzelf? 

Wil jij leren omgaan met veranderingen en grip krijgen op je toekomst? Volg dan een van onze onlinetrainingen. Bijvoorbeeld: 

 • LEF-Liever Eerst feitenIntern solliciteren, hoe bereid ik mij voor?
 • CV & BriefPresenteren met PITHet voeren van een goed sollicitatiegesprek
 • NetwerkenLinkedIn/social media

Een online training duurt tweeënhalf uur.

Coaching tijdens pré-mobiliteitsfase

Heb jij al een richting in je loopbaan bepaald? En wil je gerichte coaching bij het benaderen van de arbeidsmarkt? Wij helpen jou met het netwerken, het opstellen van CV & brief en je krijgt bij deze optie ook ondersteuning van een jobhunter voor drie maanden

Wil jij hulp door middel van coaching omdat je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk wil doen of in voorbereiding bent op pensioen? Ook bij dit soort persoonlijke vraagstukken ondersteunen de coaches van Menea jou op maat. We helpen je door middel van:
 • Ontwikkeling, levensfase, afname van testen, mogelijkheid tot assessment en deelname aan diverse trainingen.
 Is drie maanden net te kort? Een verlenging van drie maanden is mogelijk.

Je hebt gehoord dat je wordt ontslagen. Dat betekent helaas dat je een onzekere tijd in gaat. De coaches van Menea proberen je in deze moeilijke periode zo veel mogelijk te ondersteunen. De volgende onderdelen komen in dit begeleidingstraject van zes maanden aan bod:

 • Een intake en het maken van een persoonlijk plan van aanpak
 • Modules zoals: persoonlijk inzicht, arbeidsmarktverkenning en arbeidsmarktbenadering
 • Inclusief jobhunting en de inzet van diverse optionele trainingen, plaatsing en nazorg

Coaches

Menekse Polat

Menekse Polat

Senior coach & Trainer

Van nature ben ik een echte verbinder die haar netwerk deelt, wat inspiratie, nieuwe kansen en mogelijkheden oplevert.

Olivier Schneider

Olivier Schneider

Senior coach

Mijn specialismen zijn loopbaanadvies, coaching en training persoonlijke effectiviteit en communicatie. 

Alexander Lanni

Senior coach

Ik vind het belangrijk om mijn ervaring over te brengen op anderen en daar mede richting kan geven aan een volgende stap.

Behoefte aan een persoonlijk adviesgesprek met één van onze coaches?

Onze ervaren professionals zijn in staat om jouw vragen rondom mobiliteit op kwalitatieve en volledige wijze te beantwoorden. Er is geen uitdaging die wij nog niet eerder hebben gezien. Daarom zijn we in staat om je snel inzicht te geven in jóuw situatie. We ondersteunen je van A tot Z.  

Caroline Meulendijk

Projectmanager Volksbank