Net als water is de wereld van werk continu in beweging.

Verleden heb je, toekomst moet je maken. Neem regie op je eigen loopbaan!

Even voorstellen!

Medewerkers van Brabantse Delta kunnen kennismaken met een loopbaancoach van Menea. Menea is een onafhankelijk loopbaanadviesbureau. Per jaar mogen wij ruim duizend mensen helpen bij de ontwikkeling van hun loopbaan. En dat doen we met veel plezier! Plezier leidt tot passie, houdt mensen vitaal en draagt bij aan resultaten. Dit geldt niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor jou! Menea werkt met en aan jouw werkplezier.

Wij willen je graag helpen bij het maken van passende keuzes en dragen bij aan een optimale match tussen drijfveren, competenties en werkinhoud.

Een vrijblijvend gesprek over jouw loopbaan met één van de coaches van Menea ?

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op.

Wat krijg je van ons?

In een gesprek met één van onze coaches kun je in vertrouwen aangeven wat je bezig houdt in je loopbaan. De arbeidsmarkt verandert en dat vraagt aan ons als werknemer na te denken over hoe je gelukkig blijft in je werk.

De pensioenleeftijd wordt verhoogd en we moeten daardoor langer door. Werk verandert door technologie en automatisering waardoor ontwikkeling steeds belangrijker wordt. Ambitie om te groeien en ontdekken wat bij je past. Allemaal verschillende invalshoeken die aanleiding geven om wat vaker stil te staan bij je eigen loopbaan. Waterschap Brabantse Delta geeft jullie daarom de kans om met een onafhankelijke coach in gesprek te gaan over wat jou bezig houdt in jouw loopbaan en wat je nodig hebt om je werkplezier te behouden of vergroten. De gesprekken zullen op locatie bij Brabantse Delta in Breda of op een buitenlocatie plaats vinden, wat voor jou het beste past. Uiteraard wordt de inhoud van deze gesprekken als vertrouwelijk behandeld.

Maak kennis met een van onze Coaches:

Leonie van Linschoten

Arbeidsdeskundige | Loopbaancoach | Trainer

“Ik ben iemand die altijd nieuwsgierig is naar wat de ander drijft, zonder te oordelen. Door me goed in te leven, te luisteren en te vragen wat iemand nodig heeft help ik tot een passende oplossing te komen.

Ik werk vanuit een pragmatische, optimistische en realistische mindset waarbij ik ga voor het beoogde resultaat.”

Christine Krikke

Loopbaancoach | Trainer

“Door te luisteren naar wat mensen beweegt, kan ik creatief met hen meedenken in mogelijkheden voor persoonlijke groei.”

Cedeo-erkenning

94,9%

Menea is in het bezit van cedeo-erkening met een hoge score van 94,9% klanttevredenheid op het gebied van outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching.

Validatie

Uit het rapport van Cedeo blijkt dat opdrachtgevers en deelnemers aan loopbaaninterventies van Menea zeer tevreden zijn over:

Heb je een vraag?

Kom in contact met Leonie van Linschoten

Kom in contact met Christine Krikke

Kom in contact met Paul van Loon