Leonie van Linschoten

Arbeidsdeskundige | Loopbaancoach | Trainer

Ik ben Leonie van Linschoten en werkzaam als Loopbaanadviseur bij Menea. Vanuit deze rol begeleid ik kandidaten bij outplacementtrajecten, re-integratie 2e spoortrajecten en loopbaanvraagstukken. Ook ben ik vraagbaak voor werkgevers op dit gebied.

Rode draad in mijn loopbaan is de wereld van werk. Ooit ben ik gestart als intercedent bij Randstad waarbij  ik vooral een match tussen kandidaten en vacatures mocht maken. Vervolgens heb ik diverse rollen gehad in het begeleiden van kandidaten naar werk na ontslag (outplacement), langdurige ziekte (re-integratie 2e spoor) en heb ook kandidaten vanuit de bijstand naar werk geholpen.

Soms is het lastig om te bepalen welke kant je op wilt in je loopbaan en of je de juiste keuzes maakt voor de toekomst. Met behulp van bijvoorbeeld een loopbaanscan en het stellen van de juiste vragen in gesprekken geef ik inzicht, help ik bij het opstellen van een CV en de juiste motivatie en bereid ik kandidaten voor op een sollicitatiegesprek. Daarnaast geeft ik ook diverse trainingen. Ik ga pragmatisch, positief en vooral gericht op mogelijkheden te werk en daarbij deel ik ook met plezier mijn uitgebreide netwerk.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn familie en vrienden, lekker samen koken en eten. Een fijn gesprek gecombineerd met een goed glas wijn maken mij heel gelukkig!

Daarnaast vind ik het belangrijk om bezig te zijn met mijn eigen ontwikkeling. Zo heb ik afgelopen jaar de opleiding intercultureel coach afgerond en ben ik NOLOC Erkend Register Loopbaanprofessional.

Leonie van Linschoten

Wat kan Leonie van Linschoten voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten