Leonie van Linschoten

Arbeidsdeskundige | Loopbaancoach | Trainer

Ik ben Leonie van Linschoten en werkzaam als Loopbaanadviseur en Arbeidsdeskundige i.o. bij Menea. Vanuit deze rol begeleid ik kandidaten bij outplacementtrajecten, re-integratie 2e spoortrajecten en loopbaanvraagstukken. Ook ben ik vraagbaak voor werkgevers op dit gebied.

Je kunt mij typeren als iemand die altijd nieuwsgierig is naar wat de ander drijft, zonder te oordelen. Door me goed in te leven, met oprechte interesse te luisteren en te vragen naar wat de ander nodig heeft help ik om tot een passende oplossing te komen. Ik werk vanuit een pragmatische, optimistische en realistische mindset waarbij ik ga voor het beoogde resultaat. Daarnaast staat reflecteren op mijn eigen handelen en ontwikkelen in mijn vak voorop. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Arbeidsdeskundige en ben ik NOLOC Erkend Register Loopbaanprofessional.

Rode draad in mijn loopbaan is de wereld van werk. Ooit ben ik gestart als intercedent waarbij ik vooral een match tussen kandidaten en vacatures mocht maken. Vervolgens heb ik diverse rollen gehad in het begeleiden van kandidaten naar werk na ontslag (outplacement), langdurige ziekte (re-integratie 2e spoor) en heb ook kandidaten vanuit de bijstand naar werk geholpen. Soms is het lastig om te bepalen welke kant je op wilt in je loopbaan en of je de juiste keuzes maakt voor de toekomst. Met behulp van bijvoorbeeld een loopbaanscan en het stellen van de juiste vragen in gesprekken geef ik inzicht, help ik bij het opstellen van een CV en de juiste motivatie en bereid ik kandidaten voor op een sollicitatiegesprek. Daarnaast geeft ik ook diverse trainingen. En deel ik ook met plezier mijn uitgebreide netwerk.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn familie en vrienden, gezellig samen koken, lekker eten en een goed glas wijn maken mij gelukkig

Wat kan Leonie van Linschoten voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten