Trainingen

Help je medewerker bij zijn of haar ontwikkeling!

Jouw medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van de organisatie. Genoeg reden om te investeren in trainingen. Die helpen de medewerker bij het beantwoorden van vragen als: waar haal ik kracht uit? En waar krijg ik energie van? Help jouw medewerkers om potentieel en groei te ontdekken én te verwezenlijken, daar profiteert de organisatie ook van! 

Medewerkers hebben persoonlijke groei hoog op de agenda staan

Medewerkers willen up-to-date blijven. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook wat betreft hun vaardigheden en gedrag binnen een veranderende organisatie. Ze zijn nieuwsgierig: “Op welke vlakken kan ik mij nog verder ontwikkelen om mijn ambities waar te maken?”  

“Het zijn trainingen die heel goed aansluiten op onze praktijk. Dat geeft ze echt meerwaarde boven andere aanbieders wat mij betreft.”

Cedeo – onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek

Dit kan Menea voor de organisatie betekenen

Al jarenlang begeleidt Menea mensen in hun loopbaan. In die tijd hebben we een breed scala aan bijbehorende trainingen ontwikkeld – arbeidsmarktgerichte trainingen die helpen bij mobiliteitsvraagstukken, maar ook trainingen die ingaan op persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, beïnvloeding en zelfmanagement. Daarmee bieden we handvatten waarmee medewerkers de regie over de eigen loopbaan en ontwikkeling behouden.  

Ontdek talenten, drijfveren en krik het zelfvertrouwen op

De training Proactief In Talent (PIT) maakt medewerkers bewust van talenten en drijfveren, en geeft tegelijkertijd inzicht in hoe hun gedrag overkomt op anderen. In de training Liever Eerst Feiten (LEF) werkt de medewerker aan het creëren van meer daadkracht en zelfvertrouwen door foutieve veronderstellingen te weerleggen. En tijdens de training Pimp Je Baan houdt de medewerker zich bezig met de cirkel van invloed en betrokkenheid om tot actiepunten te komen die het werk leuker maken. 

Gun jij het je medewerkers om zichzelf verder te ontwikkelen middels een training? 

Wil je in investeren in je medewerkers? Bij Menea kost dit niet al te veel tijd – de meeste trainingen duren namelijk maar één dagdeel – terwijl het veel oplevert. We bespreken graag welke training het meest geschikt is voor jouw medewerker(s).