Maatwerktraining

Laat je organisatie verder groeien

Jouw organisatie is uniek, heeft specifieke doelstellingen en daarbij behorende uitdagingen. De professionals van Menea helpen jou en je medewerkers graag bij het beantwoorden van ontwikkelingsvragen. Onze maatwerktrainingen leveren concreet resultaat op dat direct vertaald kan worden naar de dagelijkse praktijk.  

Wat kan Menea voor jouw organisatie betekenen?

Al jarenlang begeleidt Menea mensen en organisaties bij HR-gerelateerde vraagstukken. In die tijd hebben we een breed scala aan bijbehorende trainingen ontwikkeld. Maar wij kunnen het ons goed voorstellen dat er misschien een nóg specifiekere training nodig is om het vraagstuk waar jouw organisatie mee zit te beantwoorden. Daarom ontwikkelen wij ook maatwerktrainingen.  

“De trainer weet echt goed wat er speelt en wat er voor ons van belang is. De trainingen worden hierop aangepast en sluiten zo prima aan bij onze wensen.”

Cedeo – onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek

Op persoonlijk en organisatorisch niveau: wij ontwikkelen een passende training

Ieder traject is maatwerk. Waar de éne organisatie behoefte heeft aan een uitgebreid traject, heeft de ander misschien wel genoeg aan enkele onderdelen ervan. Om dit te bepalen nemen we de wensen van jouw organisatie en de medewerkers onder de loep. We slaan een brug tussen innovatie en vakmanschap, altijd passend bij jouw vraagstuk. 

Wil je samen met ons aan de slag om een oplossing te vinden voor jullie vraagstuk? 

Neem dan contact met ons op! We bespreken alle mogelijkheden graag met je!