Ontwikkeling

Wil jij jouw medewerkers stimuleren bij hun ontwikkeling?

Het streven naar meer werkplezier staat steeds hoger op de agenda van werkgevers. Dat is ook niet gek, want jouw medewerkers functioneren beter wanneer zij gelukkig zijn op én met hun werk. Gun jij het jouw medewerkers – en daarmee de organisatie – ook om te ontdekken waar talenten en kwaliteiten liggen om zo beter te kunnen presteren? Investeer dan in loopbaanontwikkeling en begeleiding. Menea helpt medewerkers grip te krijgen én te houden op hun loopbaan en ontwikkeling. Wij bieden persoonlijk maatwerk voor loopbaanvragen. 

Stimuleer medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn!

Een loopbaanontwikkelingstraject geeft de medewerker inzicht in het eigen kunnen en de ontwikkelmogelijkheden. We starten een traject met een intakegesprek en een loopbaancheck. Vervolgens vindt er een coachgesprek plaats. Onze coach formuleert in samenwerking met de medewerker praktische doelen en handvatten: er volgt een maatwerktraject. Dit traject eindigt wanneer de medewerker weer helemaal op zijn of haar plek zit en gemotiveerd en blij aan het werk is. 

“Ik vind het heel belangrijk dat duidelijk is waar alle kosten vandaan komen. Menea specificeert dit naar mijn mening voldoende en is heel transparant over deze zaken, heel prettig vind ik dat.”

Cedeo – onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek

Dit kan Menea voor de organisatie betekenen

Nieuwsberichten

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen Menea?