Individueel outplacement

Help je medewerker bij het vinden van een nieuwe baan.

Zit een medewerker niet meer op de juiste plek binnen jouw organisatie? Dan is het in sommige gevallen verstandig om – samen – op zoek te gaan naar een nieuwe baan bij een andere werkgever. Een situatie als deze is vaak complex en kan gepaard gaan met veel emoties en onzekerheid voor de betreffende medewerker. De coaches van Menea ondersteunen jou én de medewerker graag in alle fases van een individueel outplacementtraject.  

Samen op zoek naar een nieuwe uitdaging

Je hebt vast gemerkt dat wanneer een medewerker geen plezier meer haalt uit zijn of haar werk, de productiviteit ook achterblijft. Dit is voor zowel jou als werkgever als voor de medewerker zelf geen houdbare situatie. Door middel van een maatwerktraject kijken we naar de specifieke situatie en houden we rekening met de mogelijkheden en persoonlijke wensen van de medewerker.  

“De contacten met Menea verlopen prettig, ze lijken goed aan te voelen waar wij behoefte aan hebben.”

Cedeo – onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek

Wat de coaches van Menea voor jou en de medewerker kunnen betekenen

De persoonlijke coach helpt bij het vinden van de juiste vacatures, of bijvoorbeeld bij het starten van een eigen bedrijf. Daarnaast biedt hij of zij hulp bij contact met officiële instanties. Gedurende het outplacementtraject wordt een medewerker dus van A tot Z begeleid. Ook nazorg is standaard inbegrepen. 

Benieuwd wat wij voor jouw medewerker en organisatie kunnen betekenen? We bespreken de mogelijkheden graag met je. 

Vind je het prettig om professioneel advies in te winnen voordat je een beslissing neemt? Wil je de stap naar individueel outplacement niet alleen nemen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.