Over Menea

Menea werkt aan werkplezier.

Wij zetten mensen in hun kracht, helpen hen passende keuzes te maken en dragen daarmee bij aan een optimale match tussen drijfveren, competenties en werkinhoud. Zo maken wij mensen én organisaties duurzaam wendbaar en weerbaar. 

Onze naam? Menea staat voor ‘Mens en Arbeid’ en al ruim 30 jaar zorgen we er met onze professionele, mensgerichte aanpak voor dat de juiste persoon op de juiste plek terechtkomt. 

Wij geloven in de human flow. Dat betekent: mensen die positieve energie voelen, in hun privéleven en op het werk. Onze ervaring heeft ons geleerd: organisaties putten kracht uit mensen die positief en bevlogen zijn. Wij zorgen daarom voor duurzame inzetbaarheid en denken mee op het HR-domein. 

Wat we doen

Wij helpen mensen en organisaties bij het duurzaam, wendbaar en weerbaar worden en blijven. Door inzet van de beste professionals op het gebied van loopbaanbegeleiding, arbeidsmobiliteit en vitaliteit zorgen wij voor de best passende oplossing voor jouw organisatie. Kortom wij zetten in beweging! 

Hoe wij dat doen

De professionals van Menea werken slim, snel en onafhankelijk. We geloven in persoonlijke aandacht en slaan altijd de brug tussen innovatie en vakmanschap. Menea leeft zich in de verschillende en specifieke vraagstukken van werkgevers en medewerkers in. We leveren altijd een maatwerkoplossing.  

Menea, zet in beweging 

Wil je ons inschakelen om jouw vraagstuk op te lossen? 

Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je!