Werken bij Menea

Word professional

Met plezier naar je werk!

Plezier in je werk is de centrale drijfveer van Menea. Plezier leidt tot passie, houdt mensen vitaal en draagt bij aan de resultaten. Dat geldt ook voor onze eigen medewerkers waarmee wij werkplezier met passie uitdragen bij onze klanten en kandidaten. Wij geloven in het inzetten van kracht en mensen helpen passende keuzes te maken.

Al bijna 30 jaar is Menea een gerenommeerde naam als het gaat om het brede terrein van personeel en organisatie. Wij hebben ruim 40 professionals in dienst met ruime ervaring. Wij geloven dat optimaal resultaat wordt behaald door mens en organisatie in hun kracht te brengen. Kwaliteit, aandacht voor mensen en een betrouwbare en professionele aanpak zijn de bouwstenen van onze dienstverlening. Wij analyseren de situatie en komen vanuit onze expertise met kwalitatieve en pragmatische maatwerkoplossingen. Menea stelt mens en organisatie in staat om te gaan met verandering en optimaal gebruik te maken van het aanwezige potentieel. Wie de top wil bereiken moet immers het beste uit zijn mensen halen.

Kortom: Menea werkt aan werkplezier. Wij zetten mensen in hun kracht, helpen hen passende keuzes te maken en dragen daarmee bij aan een optimale match tussen drijfveren, competenties en werkinhoud. Zo maken wij mensen en organisaties duurzaam wendbaar en weerbaar.

 Op het moment zijn we opzoek naar: