Werken bij Menea

Een wereld waarin organisaties groeien en succesvol zijn als ze meebewegen zonder hun koers uit het oog te verliezen.
Voor deze beweging zijn gemotiveerde,
enthousiaste en veerkrachtige medewerkers nodig die dagelijks werkplezier ervaren. Binnen verschillende branches (bijvoorbeeld de zorg, de zakelijke dienstverlening, het onderwijs en de industrie) boren wij menselijke energie aan. We verlagen verzuimkosten en verhogen productiviteit. Kortom: Menea, zet in beweging.
 

Kom jij ons team versterken? Op dit moment zijn wij op zoek naar: 

Ook binnen de eigen organisatie staan werkplezier en passie voorop. Wij geloven in het inzetten van kracht om klanten en kandidaten te helpen passende keuzes te maken. Menea is een gerenommeerde naam als het gaat om het brede terrein van personeel en organisatie. Wij stellen mens en organisatie in staat om te gaan met verandering en optimaal gebruik te maken van het aanwezige potentieel. Wie de top wil bereiken moet immers het beste uit zijn team halen.

Business support medewerker 

Als support medewerker ondersteun je de coaches van Menea met onder andere: de registratie van kandidaten in ons klantvolgsysteem, de controle op het verloop van coachprocessen en het meten van de klanttevredenheid. Het is een mooie ondersteunende rol en je werkt in een team met vier andere collega’s.

> Lees meer

loopbaancoach

In deze rol ben je voornamelijk bezig met outplacement opdrachten, re-integratie tweede spoor trajecten en loopbaancoaching.

> Lees meer

ervaren accountmanager

Als accountmanager adviseer je onze opdrachtgevers met betrekking tot verzuimvraagstukken, mobiliteit, duurzame inzetbaarheid, loopbaanontwikkeling, veranderingstrajecten en overige HR gerelateerde vraagstukken.

> Lees meer

Wij kunnen natuurlijk zelf vertellen over onze organisatie, maar dat laten we toch liever aan onze collega’s over!

Staat jouw baan er niet tussen?

weet jij nog niet precies wat jou beweegt? Kom gerust een langs voor een kop koffie.