Persoonlijke coaching

Ontdek en benut het potentieel binnen jouw organisatie optimaal!

Wij zeggen het al jaren: gelukkige medewerkers functioneren beter én hebben een hogere productiviteit. Het streven naar meer werkplezier staat daarom ook steeds hoger op de agenda van werkgevers. Thema’s als persoonlijke ontwikkeling, communicatiegedrag, persoonlijke effectiviteit, het leren aangeven van grenzen, het tonen van assertiviteit en voorkomen van burn-out komen bij persoonlijke coaching om de hoek kijken.  

Gun jij het jouw medewerkers grip te houden op hun loopbaan om zo ook het werkgeluk te verhogen? Overweeg dan de inzet van persoonlijke coaching! 

Help medewerkers met het (her)vinden van werkgeluk

Het vastlopen in een carrière komt regelmatig voor. Medewerkers hebben vragen over hun loopbaan en de mogelijke ontwikkeling ervan. “Hoe kan ik mijn doelen en ambities bereiken?” Het zou zonde zijn als dit omslaat in mineur; spanning en stress liggen – misschien vaker dan je denkt – op de loer. 

“De begeleider voelde goed aan waar behoefte aan was en paste het traject hier in de haarvaten op aan. De grote lijnen bleven uiteraard zoals besproken maar de persoonlijke aanpak sijpelde overal doorheen.”

Cedeo – onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek

Dit kan Menea voor jouw organisatie betekenen

Wil jij het aanwezige talent binnen de organisatie ten volste benutten? Neem gerust contact op met Menea. We bespreken de mogelijkheden graag met je.