Talentontwikkeling

Zo herken en begeleid je talenten binnen jouw organisatie

Talentontwikkeling is een aangewezen middel om de strategie en doelen van een organisatie te realiseren. Wil je hiermee effectief aan de slag? De professionals van Menea helpen je hier graag bij. Want: hoe herken en begeleid je talenten binnen de organisatie? En: hoe zorg je er dan voor dat het talent ten volste benut wordt?  

Talent ontwikkelen voor continuïteit en groei

Iedere organisatie heeft behoefte aan talent. Het is een schaars, maar noodzakelijk goed. Immers: alleen door talent in te zetten kun je écht groeien.  

Vaak zit er veel talent verscholen binnen een organisatie, zonder dat er voldoende mee wordt gedaan; dat is jammer. Voor de continuïteit en groei van je bedrijf is het benutten van talent essentieel. 

“In het voortraject hadden we de hoofdlijnen besproken en dat kwam netjes terug in het plan van aanpak. We hebben nog wel wat geschaafd aan wat bijzaken, maar daar staat Menea ook open voor. Het is echt tweerichtingsverkeer en uiteindelijk lag er een plan van aanpak dat prima aansloot bij onze wensen.”

Cedeo – onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek

Dit kan Menea voor de organisatie betekenen

Menea leidt talentontwikkeling al meer dan drie decennia in goede banen. Dat doen we met de inzet van verschillende testen en assessments, persoonlijke coaching, teamontwikkeling, workshops en trainingen. Individueel, maar we organiseren ook groepssessies. Medewerkers identificeren elkaars talenten in zulke sessies om zo nog beter te functioneren als groep.  

Daarnaast geven we trainingen die inzicht geven in het herkennen, ontwikkelen en vasthouden van talent. Het resultaat van deze gerichte aandacht voor talentontwikkeling? Onze professionals helpen jouw organisatie te groeien. 

Wil jij investeren in talent? 

Overtuigd om het aanwezige talent binnen de organisatie ten volste te benutten? Neem gerust contact op met Menea. We bespreken de mogelijkheden graag met je.