Christine Krikke

Loopbaancoach | Trainer

Ik ben Christine, woon in Leiderdorp en werk als loopbaanadviseur bij Menea.

Wat ik leuk vind aan mijn baan is het omgaan met mensen. Iedereen is weer anders en dat vraagt een maatwerk benadering. Dit doet een appèl op mijn creativiteit en dat is voor mij de uitdaging om daar resultaten in te behalen. Door met mijn kandidaten te praten over wat voor hen belangrijk is, kan ik me in ze verdiepen en dat brengt me vaak op ideeën in de richting van werk. Door mijn praktische instelling ben ik een oplossingsgerichte coach, die werkt aan concrete resultaten in mijn werk.

Mijn andere ‘baan’ is die van bestuurslid jeugdzaken op de hockeyclub. Ik vind het heerlijk om langs de lijn te staan en naar het plezier van kinderen te kijken tijdens de wedstrijden in de wetenschap dat alles daarom heen goed geregeld is. Dat houdt in dat de kinderen in een leuk team zitten en dat ze een goede ondersteuning krijgen van de trainer, coach en de manager zodat alles op rolletjes loopt. Daarnaast zie ik mijn hockeyclub als een welkome bron van netwerkcontacten. Soms benader ik mensen om ook iets te gaan doen voor de club, maar anderzijds is het ook een bron van contacten om in mijn werk als loopbaanadviseur in te zetten.

Wat kan Christine Krikke voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten