Paul van Loon

Regiomanager

Ik ben Paul van Loon en woonachtig in Bergen op Zoom. Binnen Menea ben ik commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van Menea in Zuid-Nederland. Daarnaast vervul ik ook de rol van projectleider in outplacement projecten.

Onze opdrachtgevers helpen we met vraagstukken op het gebied van mens, organisatie en arbeid.

Medewerkers helpen we met regie pakken op de eigen loopbaan, inspelend op een continue veranderende arbeidsmarkt, waar het maken van duurzame keuzes zal leiden tot meer werkplezier. Op deze wijze helpen we met een zeer ervaren team onze opdrachtgevers en hun medewerkers.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in HR-dienstverlening met vraagstukken op het gebied van in-, door- en uitstroom van medewerkers. Met een grote kennis van de arbeidsmarkt en haar ontwikkelingen, passie voor het vak en strevend naar het hoogst haalbare resultaat doe ik dit werk met veel plezier.

In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool, wandel graag met mijn hond, gezellig wat eten en drinken met vrienden en familie of ben op de voetbal te vinden om mijn zonen aan te moedigen. Wil je meer over mij of Menea weten. Neem dan contact op voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wat kan Paul van Loon voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten