Wendy Hagenaars

Loopbaancoach

Ik ben Wendy Hagenaars en loopbaancoach bij Menea. 

Mijn eigen loopbaan ben ik jaren geleden gestart als sportdocent. Daarna ben ik opgeleid tot HR-professional en (loopbaan) coach. Ik heb ruime werkervaring in het coachen van medewerkers en leidinggevenden bij verzuim, re-integratie en loopbaanvragen.

Warme zakelijkheid kenmerkt mijn aanpak. Ik ben invoelend, doortastend en resultaatgericht. Ik wil graag van betekenis zijn voor medewerkers en organisatie en probeer waar mogelijk doelen met elkaar te verbinden. Het liefst coach ik mensen helder te krijgen wat hen in werk gelukkig maakt en om meer in hun eigen kracht te gaan staan.

Met mijn gezin geniet ik van de kleine dingen in het leven. We vinden het leuk op vakantie te gaan naar Engelstalige landen en in mijn vrije tijd doe ik aan yoga, wandelen en speel tennis.

Wendy Hagenaar

Wat kan Wendy Hagenaars voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten

Wil je meer grip op het ziekteverzuim binnen jouw organisatie? Zet dan in op het welzijn en werkplezier van je medewerkers. Hoe je dat doet, lees je in deze longread: