Alexander Lanni

Loopbaancoach

“Bedankt voor alle gesprekken. Het heeft mij enorm geholpen, omdat ik vanaf het eerste moment merkte dat je mijn kwaliteiten zag en nooit hebt getwijfeld aan mijn toekomst. Chapeau voor de wijze waarop je mijn traject hebt aangevlogen!

Ik gun iedere zoekende werknemer een Alexander!”

Ondersteuning bieden aan diegene die vaak op een kruispunt en/ of belangrijke fase in het leven staat, is zeer waardevol om te mogen doen. Vaak kan ik voor de ander echt van betekenis zijn.

Sinds augustus 2016 ben ik als Loopbaancoach in dienst bij Menea. Met mijn achtergrond en ervaring hoop ik anderen te kunnen inspireren en verder te durven kijken dan het hier en nu. De stap zetten naar iets nieuws betekent lef hebben om uit je vertrouwde omgeving te stappen. Welke richting dat dan ook is.

Het nemen van die stap geeft nieuwe energie en draagt bij aan verdere persoonlijke ontwikkeling en/of geluk in het werk. Ik heb zelf die stappen ook gezet en heb daar nog dagelijks plezier van. En dat is wat ik de ander ook gun.

Voordat ik bij Menea begon, heb ik in verschillende grote en kleine organisaties gewerkt. Onder meer als HR Business Partner en leidinggevende binnen een IT-afdeling.

In mijn vrije tijd ben ik veel op de hockeyclub te vinden waar ik zelf actief ben en speel; inmiddels de vrijdagavond competitie/ ‘Sevens/7×7’. En ga ik graag bij mijn kinderen kijken.

Wat kan Alexander Lanni voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten

Menea zet in beweging