Alexander Lanni

Loopbaancoach

Sinds augustus 2016 ben ik als Loopbaancoach in dienst bij Menea. Met mijn achtergrond en ervaring hoop ik anderen te kunnen inspireren verder te durven kijken dan het hier en nu. De stap zetten naar iets nieuws betekent lef hebben om uit je vertrouwde omgeving te stappen.

Voordat ik bij Menea begon heb ik met veel plezier 10 jaar gewerkt bij een pensioenuitvoeringsorganisatie (PGGM). De kansen en ruimte die me daar geboden zijn, hebben er aan bijgedragen dat ik gegroeid ben tot wie ik nu ben als persoon en wat ik kan bijdragen als professional.

Ik vind het belangrijk om mijn ervaring over te brengen op anderen en daar mede richting kan geven aan een volgende stap. Welke richting dat dan ook is. Het nemen van die stap geeft nieuwe energie en draagt bij aan verdere persoonlijke ontwikkeling en/of geluk in het werk. Ik heb zelf die stappen ook gezet en heb daar nog dagelijks plezier van. En dat is wat ik de ander ook gun.

In mijn vrije tijd ben ik veel op de hockeyclub te vinden waar ik zelf actief speel bij de veteranen en ik vaak mijn kinderen aanmoedig.

Alexander Lanni

Wat kan Alexander Lanni voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten