Carry Leegwater

Loopbaancoach | Trainer

Mijn naam is Carry Leegwater, woonachtig en over het algemeen werkzaam in Noord Holland.

Sinds 2006 ben ik verbonden aan Menea, als freelancer en ook in loondienst. Persoonlijk heb ik voor Menea gekozen vanwege het niveau van de adviseurs en de diversiteit in expertise die, nog belangrijker, continu gedeeld en aangescherpt wordt.

In mijn rol als adviseur begeleid en coach ik mensen naar nieuwe uitdagingen, soms opgelegd door ziekte, een andere keer vanuit een reorganisatie. Vanuit een onvrijwillige of negatieve ontwikkeling samen met de kandidaat iets positiefs neer te zetten is de uitdaging en uiteindelijk de voldoening van het werk.

Daarnaast train ik ook groepen, meestal samen met een collega. Ons werk is mensenwerk, geen mens hetzelfde, geen dag hetzelfde. Ik ben een praktisch en open persoon, zowel in als buiten mijn werk. De meeste resultaten bereik ik door te benoemen wat ik signaleer en dit met de kandidaat te bespreken en altijd, maar dan ook altijd in mijn hoofd bewust en onbewust verbanden te leggen.

Carry Leegwater

Wat kan Carry Leegwater voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten