Daniëlla van den Heuvel

Loopbaancoach

Hallo mijn naam is Daniëlla van den Heuvel en samen met mijn hondje (dwergpoedel) Box wonen wij in Rotterdam. Mijn loopbaan ben ik ooit begonnen als maatschappelijk werker, intercedente en later als HR Business Partner. Sinds 2018 ben ik opgeleid tot master coach en heb ik verschillende coach opleidingen gevolgd. Daarnaast verwacht ik eind 2024 de opleiding tot psychosociaal therapeut af te ronden.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en geloof ik dat elk mens talenten bezit. Weten wat het (verborgen) talent is en deze op de juiste manier (weer) in te zetten is de basis voor duurzame inzetbaarheid. Het herkennen van het talent vormt het uitgangspunt van begeleiding en coaching. Met veel enthousiasme coach ik cliënten die zichzelf willen ontwikkelen. Vragen zoals: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat zijn mijn dromen, kwaliteiten en drijfveren? En welke thema’s heb ik?

Samen met jou op weg om te onderzoeken waar jouw kracht en talent ligt, waarbij je de regie (weer) krijgt over jouw leven. Men vindt mij pragmatisch, creatief en inspirerend. 

Mijn expertise: loopbaan coaching, stress & burn-out/ stressmanagement, 1e en 2e spoortrajecten en coaching bij verlies en rouw. Waarbij ik verschillende methodieken gebruik zoals ACT, motiverende gespreksvoering, Bateson, mindfulness en het dynamisch fase model.

Danielle-van-de-Heuvel

Wat kan Daniëlla van den Heuvel voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten