Ed van de Wiel

Loopbaancoach

Ik ben Ed van de Wiel, woon in Drunen, Noord-Brabant en werk sinds 2019 bij Menea. Voordat ik bij Menea begon heb ik gewerkt als Loopbaanadviseur bij Randstad HR Solutions en daarvoor bij KPN Telecom. Bij KPN heb ik diverse uitvoerende en management functies gehad en daarna ben ik bijna 10 jaar mobiliteitsadviseur geweest. In mijn functie als adviseur bij Menea benut ik deze ervaring bij het inschatten van mogelijkheden, het vinden van nieuwe perspectieven en als gesprekspartner op het vlak van arbeidsmobiliteit.

Ik begeleid zowel outplacement als re-integratiekandidaten. Dit doe ik met veel enthousiasme, positiviteit en inzet. Ik hanteer daarbij een pragmatische en betrokken houding en hou het doel van kandidaat en/of opdrachtgever nauwlettend in de gaten. Als verbinder stel ik mij integer, betrokken, praktisch en creatief op.

Een mooie quote van een van de kandidaten die ik begeleid heb is: ”Ed stuurt zonder te sturen en leidt zonder te leiden”.

Naast mijn werk zijn er nog veel andere dingen waar ik van kan genieten. Lekker op pad met de caravan in binnen- en buitenland, fietstochten maken op mijn racefiets of ATB (alleen of met de toerclub) en het werken in de tuin.

Ed van de Wiel

Wat kan Ed van de Wiel voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten