Ed van de Wiel

Loopbaancoach

Ik ben Ed van de Wiel, woon in Drunen, Noord-Brabant en werk sinds 2019 bij Menea. In 1997 ben ik vanuit een managementfunctie bij KPN omgeschoold naar Loopbaanadviseur en in 2006 heb ik mijn carrière voorgezet bij Randstad HR Solutions. In mijn functie als adviseur bij Menea benut ik deze ervaring bij het inschatten van mogelijkheden, het vinden van nieuwe perspectieven en als gesprekspartner op het vlak van arbeidsmobiliteit. Ik begeleid zowel outplacement als re-integratiekandidaten. Dit doe ik met veel enthousiasme, positiviteit en inzet. Ik hanteer daarbij een pragmatische en betrokken houding en hou het doel van kandidaat en/of opdrachtgever nauwlettend in de gaten. Als verbinder stel ik mij integer, betrokken, praktisch en creatief op.

Een mooie quote van een van de kandidaten die ik begeleid heb is: “Ed begeleidt zonder te leiden en stuurt zonder te sturen”. Naast mijn werk zijn er nog veel andere dingen waar ik van kan genieten. Lekker op pad met de camper in binnen- en buitenland, fietstochten maken op mijn racefiets of ATB en het werken in de tuin.

Wat kan Ed van de Wiel voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten