Elly Duivesteijn

Loopbaancoach | Trainer

Mijn naam is Elly Duivesteijn. Ik woon in Rijswijk en ben als adviseur werkzaam in regio West (Randstad). Ik houd mij bezig met outplacement, re-integratie tweede spoor en loopbaanadvies.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, wat inhoudt dat ik oprecht met mijn kandidaten in gesprek ben en ze, door goed te luisteren en de dialoog aan te gaan, verder breng op persoonlijk vlak. Hierbij kijk ik niet alleen naar datgene wat zich op het eerste gezicht aandient. Want welke verborgen talenten heeft iemand? Of is er misschien oud zeer? Dit levert belangrijke thema’s op om mee aan de slag te gaan. Ik vind het mooi om mensen weer in hun kracht te brengen, zodat ze praktisch en met zelfvertrouwen de regie in eigen handen kunnen nemen om verdere stappen te zetten op het gebied van werk. Openheid, vertrouwen, professionaliteit, met waar het kan een knipoog, zijn hierbij voor mij vanzelfsprekend.

In mijn vrije tijd ben ik graag op de tennisbaan, ga ik met regelmaat naar het theater/bioscoop of kook ik uitgebreid voor familie en vrienden. Verder pak ik graag een boek en schilder af en toe. In de avonduren speel ik vaak piano. Dat laatste is voor mij een heerlijke afleiding na een drukke werkdag.

Wat kan Elly Duivesteijn voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten