Ilonka Hogetoorn

Loopbaancoach | Trainer

Ik ben Ilonka Hogetoorn, woon in Leiderdorp en ben loopbaanadviseur, coach en trainer bij Menea in de regio West (Zuid en Noord Holland). Ik ben NOLOC gecertificeerd.

Het mooiste van mijn werk vind ik dat ik mensen iets mee kan geven, waardoor ze één of meerdere stappen verder komen in hun loopbaan en/of ontwikkeling. Door mensen (meer) inzicht en vertrouwen te laten krijgen in hun eigen talenten, drijfveren en wensen kunnen ze (weer) zelf de regie in handen nemen en keuzes maken voor de toekomst, of dit nu binnen de eigen organisatie is of daarbuiten, rekening houdend met de realiteit van dit moment. Ik doe dat met oprechte aandacht en respect voor de persoon, zorgvuldig, gestructureerd, duidelijk en praktisch.

Binnen Menea houd ik me bezig met loopbaanscans, loopbaanbegeleiding, outplacement, het ontwikkelen en geven van workshops en trainingen, coaching en re-integratie tweede spoor. Mijn specialiteiten zijn: jobmarketing, het moderne solliciteren, netwerken en social media, workshops PIT, LEF, coaching op timemanagement, assertiviteit, zelfvertrouwen.

Naast mijn werk doe ik aan sport (Bodypump en Yoga), verder ben ik gek op katten, vooral mijn eigen katten Bandit & Amigo. Ik houd van reizen en voel me erg thuis in Zuid-Europa (Italie, Spanje, Portugal, Griekenland). En geef me een goed boek en je hebt geen kind aan me!

Ilonka Hogetoorn

Wat kan Ilonka Hogetoorn voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten