Ilonka Hogetoorn

Loopbaancoach | Trainer

Ik ben Ilonka Hogetoorn, Register Loopbaancoach en trainer bij Menea.

Het mooiste van mijn werk vind ik dat ik mensen één of meerdere stappen verder kan helpen in hun loopbaan of ontwikkeling en kan zien groeien. Door mensen inzicht en vertrouwen te laten krijgen in hun eigen talenten, drijfveren en wensen kunnen ze (weer) zelf de regie in handen nemen en keuzes maken voor de toekomst, of dit nu binnen de eigen functie of organisatie is of daarbuiten.

In de loop van 20 jaar heb ik als loopbaancoach honderden mensen begeleid in werk en van werk naar werk, van verschillende leeftijden en opleidingsniveaus en in verschillende branches en sectoren, maar met name in zorg, welzijn, kinderopvang, onderwijs, ICT, bank- en verzekeringen.

Mijn kracht ligt in het inzichtelijk maken en structureren van loopbaankeuzes. Woorden die bij mij passen zijn: persoonlijk, met oprechte aandacht en respect, praktisch, gestructureerd en zorgvuldig met een goede balans tussen ruimte bieden en richting geven. Naast individuele begeleiding geef ik diverse trainingen op het gebied van solliciteren, on- en offline presentatie en LinkedIn.

Ik ben inzetbaar voor: loopbaancoaching, outplacement, re-integratie 2e spoor, haalbaarheidsonderzoeken, coaching bij stress en burnout. Naast mijn werk ontspan ik graag door activiteiten te ondernemen in de natuur, ik ben gek op bos en strand of een gezellig samenzijn met vrienden of familie. En geef me een goed boek en je hebt geen kind aan me!

Wat kan Ilonka Hogetoorn voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten

Menea zet in beweging