Jacob van der Veer

Loopbaancoach | Regiomanager

Sinds 2015 ben ik in dienst bij Menea waar ik naast loopbaanadviestrajecten en coaching met veel plezier outplacement- en tweede spoor trajecten uitvoer. Ik doe dit vanuit een kritische maar tegelijkertijd empathische houding waardoor ik snel een hulpvraag, probleem of ontwikkelpunt helder weet te krijgen.

Ik werk vanuit de overtuiging dat de motivatie om in beweging te komen voortkomt uit het hebben van perspectief in combinatie met een duidelijke focus. Daarbij vind ik eerlijkheid en vertrouwen vaste voorwaarden voor een goede samenwerking. Wat ik erg belangrijk vind is dat iemand in de eerste plaats zichzelf kan zijn en vanuit zijn of haar authenticiteit mogelijkheden vindt om te leren en te groeien.

Voordat ik in 2003 deze richting ingeslagen ben heb ik gewerkt als manager in de techniek en de maakindustrie. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met onder andere organisatieveranderingen, implementatie van ERP systemen, herstructurering en leidinggeven. In mijn functie als adviseur bij Menea benut ik deze ervaring dagelijks bij het inschatten van mogelijkheden, het vinden van nieuwe perspectieven en als gesprekspartner op het vlak van arbeidsmobiliteit. In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden, ben ik een fervent skiër en probeer ik een gezonde levensstijl te volgen waarin voeding en sport belangrijk zijn voor mij.

Wat kan Jacob van der Veer voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten