Jacqueline Kamp

Loopbaancoach

Mijn naam is Jacqueline Kamp en ik werk als zelfstandig Loopbaancoach voor Menea. Met veel plezier begeleid ik jou bij loopbaanvragen op het gebied van outplacement, re-integratie 2e spoor, talentontwikkeling of vitaliteit.

Mijn inspiratie vind ik in persoonlijke ontwikkeling van ‘mens in werk’. Daarbij heb ik een passie voor gezond en bewust leven.  

Om richting te bepalen in je loopbaan is het belangrijk om te weten wat je (on)bewuste drijfveren zijn en waar je talenten en ontwikkelpotentieel ligt. Ik vind het mooi om samen met jou te onderzoeken over welke krachten en nog onbenutte talenten je beschikt. Dit stelt je in staat om je professionele ontwikkeling te versterken of een nieuw toekomstperspectief te vinden.

Anderen waarderen mijn oprechte interesse, vriendelijkheid, humor en positieve instelling.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond in het bos of langs het strand. Daarnaast geef ik yogalessen en organiseer is retraites.

Wat kan Jacqueline Kamp voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten