Jacqueline van Loon

Loopbaancoach

Mijn naam is Jacqueline van Loon. Ik woon in Midden-Limburg (Stevensweert) en ben vanaf 2009 werkzaam als loopbaanadviseur, mediator en trainer voor Menea. Ik help jou om je eigen beleving te herzien als dat nodig is. Want wat je wilt uitdragen begint bij jezelf

Mijn kracht is het ombuigen van weerstand zowel individueel als groepsgericht naar medewerking en het creëren van eigenaarschap. Ben je op zoek naar een (passende) functie, wil je je bezinnen op je (verdere) loopbaan, loop je ergens in vast, of heb je op de een of andere manier het gevoel niet optimaal te functioneren, dan help ik je graag om je werkplezier te behouden of te (her)vinden.

Als gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige richt ik mij ook op arbeidsdeskundig onderzoek & advisering, coaching en begeleiding van werkgevers en werknemers. Voor vragen met betrekking tot werk & balans, werk & ziekte, dreigend en/of langdurig verzuim, Regie op Verzuim en het Gedragsmodel, passend werk, re-integratie en de Wet verbetering Poortwachter kunt u bij mij terecht.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om huttentochten te doen in het mooie Zwitserland (Wallis). Daarnaast  houd ik van alles wat met de natuur te maken heeft, creatief bezig zijn, lezen en sociale contacten.

Jacqueline van Loon

Wat kan Jacqueline van Loon voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten