Jolanda Köhler

Loopbaancoach

Graag duik ik mee in jouw loopbaan, een nieuwe sprong, een frisse duik.

Sinds mei 2023 werk ik bij Menea als loopbaancoach in de regio West. Ik woon in de Hoeksche Waard.

Na een topsportcarrière als schoonspringer ben ik mijn loopbaan gestart als beroepsmilitair, HR- professional, bij de Koninklijke Marine. Achtereenvolgens heb ik daarna gewerkt als Opleidingsadviseur bij het Ministerie van OC&W, als ZZP-er en bij Stedin.

Het is mijn passie om mensen in beweging te brengen, mentaal en fysiek. Dat doe ik door ze te coachen, te begeleiden en te trainen, om zo weer eigen kracht te ervaren.

Vanuit oprechte nieuwsgierigheid naar jou stel ik veel vragen en denk ik vooral in kansen en mogelijkheden. Voor mij is het belangrijk dat je ontdekt welke baan echt bij jou past zodat je gemotiveerd, met plezier en voldoening optimaal kunt functioneren. Ik denk met je mee hoe je sturing kunt geven aan jouw loopbaan en reik je veel handvatten en tools aan zodat je zelf aan de slag kunt. Met mijn achtergrond, kennis en ervaring zie ik snel allerlei mogelijkheden voor mijn kandidaten.   

Ik word gewaardeerd om mijn positieve, geduldige, soms confronterende en respectvolle aanpak die vaak succesvol is. Ik ben resultaatgericht, motiverend, creatief, spontaan, open en sociaal.

In mijn vrije uren ga ik graag naar theater en bezoek ik regelmatig musea. Zelf maak ik beelden van steen en geef daarin ook cursussen en workshops. Naar de sportschool ga ik om zelf te sporten en om Pilateslessen te geven. Mijn vakanties zijn een combinatie van cultuur, natuur, zee en strand. Geboren in Bourgondisch Den Bosch dus já heerlijk tafelen met goede gesprekken en veel lachen.

Welke sprong ga jij maken?

Jolanda

Wat kan Jolanda Köhler voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten