Melina Ildiz

Loopbaancoach

Welkom! Mijn naam is Melina Ildiz. Ik ben opgegroeid in Zuid-Limburg en na een tussenstop in Den Bosch, heb ik me 15 jaar geleden gesetteld in Zwolle. Sinds juni 2023 ben ik werkzaam als loopbaancoach bij Menea. In deze rol begeleid ik kandidaten bij loopbaanvraagstukken, outplacementtrajecten en re-integratie 2e spoortrajecten. Ik ben vooral actief in de regio Noord-Oost Nederland.

Het verder helpen van mensen was van jongs af aan al mijn passie. Als afgestudeerd HRM`er, in de richting van Loopbaan & Mobiliteit, heb ik er bewust voor gekozen om eerst in andere rollen ervaring op te doen. Zo heb ik gewerkt als claimbeslisser bij het UWV en als consulent Wmo bij een gemeente.

De ervaringen die ik heb opgedaan, maken onderdeel uit van mijn motivatie om anderen te begeleiden in hun loopbaan. We weten allemaal dat werk een groot onderdeel van ons leven is. Werkgeluk vinden is niet altijd even makkelijk en kan ook veranderen, afhankelijk van de levensfase waar jij je in bevindt.

Als coach ga ik graag samen met jou op ontdekkingsreis. Daarbij vind ik het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en je op je gemak voelt. Een open sfeer en vertrouwen liggen hieraan ten grondslag. Ik ben oprecht nieuwsgierig, opmerkzaam en kan goed luisteren. Hierdoor kan ik de juiste vragen aan je stellen om zo tot meer inzicht te komen. Kenmerkend voor mijn aanpak? Respectvol, geduldig, een positieve instelling en wanneer nodig ook confronterend.

In mijn vrije uren ben ik regelmatig bezig met gezonde voeding en probeer ik te sporten. Alhoewel ik ‘alone time’ heerlijk vind, geniet ik ook van tijd samen met vrienden en familie. Bordspellen, lezen, een podcast luisteren of op het terras genieten van een drankje en een hapje vind ik erg leuk.

Wat kan Melina Ildiz voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten