Wendy de Vries

Loopbaancoach | Trainer

Mijn naam is Wendy de Vries en ik woon in Kampen. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Menea als Loopbaancoach en Trainer voor de regio Noordoost en Midden-Nederland. Mijn loopbaan ben ik ooit begonnen als maatschappelijk werker en bedrijfsmaatschappelijk werker. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot trainingsacteur en word ik regelmatig ingezet bij assessments en trainingen bij Menea (training verzuimgesprekken).

Mijn passie is om mensen verder te helpen en om het beste uit zichzelf te halen c.q. de beste versie van zichzelf te worden. Ieder traject is anders en is maatwerk. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij jouw vraag. Uiteraard zal ik daarin ook vanuit mijn ervaring inzichten geven die je verder kunnen helpen. Dit doe ik o.a. door te luisteren, het stellen van vragen, door te vragen, te confronteren en af te rekenen met belemmerende overtuigingen.

In mijn werk vind ik het belangrijk om uit te gaan van iemands mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Ik ben positief ingesteld, kan mensen motiveren en stimuleren en krijg vaak terug te horen van kandidaten dat ik hen altijd weer een andere kant of kijk op zaken heb kunnen laten zien. 

Ik heb jarenlange ervaring met re-integratie 2e spoor, outplacement, loopbaanadvies, coaching en burnout-coaching. Vanuit persoonlijke interesse heb ik een opleiding tot leefstijlcoach/vitaliteitscoach gevolgd en deze succesvol afgerond. Binnen Menea verzorg ik de training “slaap jezelf gezond”. Ook ben ik gecertificeerd “vitalfacts coach” en voer ik trajecten uit om iemands vitaliteit in kaart te brengen. Door de combinatie van data uit activity trackers en kwalitatieve vragenlijsten over vitaliteit geef ik medewerkers inzicht en bewustwording over hun persoonlijke vitaliteit en concrete handvatten om te verbeteren. Ook op het gebied van vitaliteit kan ik iets voor jou betekenen! Ik heb een passie voor gezonde voeding en sporten. In mijn vrije tijd doe ik intensief aan Fitness en Crossfit. Ook vind ik het leuk om “gezonde” recepten te bedenken, volg ik een cursus Spaans en ben ik al jaren een Formule 1 fan!

Wat kan Wendy de Vries voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten

Menea zet in beweging