Wendy de Vries

Loopbaancoach | Trainer


Mijn naam is Wendy de Vries en ik woon in Kampen. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Menea als Loopbaancoach en Trainer voor de regio Noordoost en Midden Nederland. Mijn loopbaan ben ik ooit begonnen als maatschappelijk werker en bedrijfsmaatschappelijk werker. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot trainingsacteur.

Mijn passie is om mensen verder te helpen en om het beste uit zichzelf te halen c.q. de beste versie van zichzelf te worden. Ieder traject is anders en is maatwerk. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij jouw vraag. Uiteraard zal ik daarin ook vanuit mijn ervaring inzichten geven die je verder kunnen helpen. Dit doe ik o.a. door te luisteren, het stellen van vragen, door te vragen, te confronteren en af te rekenen met belemmerende overtuigingen. 

In mijn werk vind ik het belangrijk om uit te gaan van iemands mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Ik ben positief ingesteld, kan mensen motiveren en stimuleren en krijg vaak van terug te horen van kandidaten dat ik hen altijd weer een andere kant of kijk op zaken heb kunnen laten zien.  

Ik heb jarenlange ervaring met re-integratie 2e spoor, outplacement, loopbaanadvies en coaching. Recentelijk heb ik vanuit persoonlijke interesse een opleiding tot leefstijlcoach/ vitaliteitscoach gevolgd en deze succesvol afgerond. Ook daarin kan ik iets voor je betekenen.

Ik heb een passie voor gezonde voeding en sporten. In mijn vrije tijd doe ik intensief aan Fitness en Crossfit. Ook vind ik het leuk om “gezonde” recepten te bedenken en ben ik al jaren een Formule1 fan!

Wendy de Vries

Wat kan Wendy de Vries voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten