Yvette Kmieciak

Coach en assessment psycholoog

Ik ben Yvette Kmieciak, senior adviseur en sinds mei 2018 in dienst van Psychologisch Adviesbureau Hof. Vanuit een oprechte interesse in mensen verdiep ik mij in talenten, selectie vraagstukken en ontwikkelvragen. Mijn opleiding tot Arbeids- en organisatie psycholoog en later de verdieping tot coach vormen hiervoor een mooie basis. Psychologisch Adviesbureau Hof combineert een snelle, zakelijke aanpak met een gedegen onderbouwing door assessment en coaching, waarbij de mens niet uit het oog verloren wordt. We werken volgens de richtlijnen van het NIP en zorgen ervoor maatwerk te leveren. Dit is een insteek waar ik me goed in kan vinden. Respect, transparantie en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen vormen daarbij voor mij belangrijke waarden.

In mijn vrije tijd zoek ik een ontspannen combinatie tussen mijn kinderen, vrienden, sporten en nieuwe ervaringen. Dat kan zijn door te reizen, maar ook door van anderen te leren en daarmee mezelf te verrassen!

Yvette Kmieciak

Wat kan Yvette Kmieciak voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten