Yvette Kmieciak

Arbeids- en organisatiepsycholoog

Als Arbeids- en organisatie psycholoog houd ik me bezig met de combinatie van mens en werk. Ik ben actief voor Menea als coach op het gebied van loopbaanperspectief, outplacement, stressmanagement en in bredere zin oplossingsgerichte coaching. Daarnaast zet ik mij nog steeds met veel plezier in voor assessments.

In alle activiteiten streef ik ernaar de mens tot zijn recht te laten komen: er is niet 1 standaard formule of oplossing. Met veel plezier laat ik me verrassen door de oplossingen die mijn coachees in zich dragen. Respect, transparantie en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen vormen daarbij voor mij belangrijke waarden. In mijn vrije tijd zoek ik een ontspannen combinatie tussen familie, vrienden, sporten en nieuwe ervaringen. Of het nu is door mijn hond, de aanschaf van een boot of door mooie gesprekken er is altijd wel een nieuwe invalshoek te vinden.

Wat kan Yvette Kmieciak voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten

Menea zet in beweging