Yvonne Muris

Loopbaancoach | Trainer

Mijn naam is Yvonne Muris, sinds 2015 met veel plezier werkzaam bij Menea als loopbaancoach en trainer.

Mijn passie is mensen te helpen zichzelf opnieuw uit te vinden in hun loopbaan. Onder meer door vragen te stellen, te luisteren, te verrassen, te confronteren en af te rekenen met belemmerende overtuigingen ontstaan bij kandidaten vaak hele nieuwe inzichten en gaan soms deuren open die anders gesloten zouden blijven. Een automonteur die zijn werk om fysieke redenen niet meer kan uitvoeren en aan de slag gaat in de ouderenzorg, een kandidaat die haar hart volgt en van de corporate wereld overstapt naar de spirituele wereld. Maar ook de lasser die elders als lasser aan de slag gaat omdat lassen zijn grote passie is, dáár word ik blij van. De conclusie van jezelf opnieuw uitvinden kan dus ook zijn dat je heel blij bent met het werk wat je doet en je niets anders wilt. Het betekent zeker niet altijd dat het roer om moet en dat kán ook niet altijd. Droombaan of brood op de plank of iets er tussenin, alles is goed zo lang het maar aansluit op persoonlijke wensen en voorwaarden. Dat is altijd leidend in de trajecten van Menea en dat is ook waar ik voor sta.

Naast mijn werk bij Menea run ik samen met mijn man onze B&B aan boord van ons schip waar we zelf ook op wonen met onze twee kinderen. Ontmoetingen met mensen van over de hele wereld is super inspirerend en hun enthousiasme over ons schip maakt me toch altijd weer even bewust dat we bijzonder wonen.

Yvonne Muris

Wat kan Yvonne Muris voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten