Yvonne Muris

Loopbaancoach | Trainer

‘’ik was aan het spartelen en nu kan ik zwemmen’’ is misschien wel een van de mooiste complimenten die ik heb gekregen van een kandidaat. En dat is de reden waarom ik doe wat ik doe.

Mijn passie is om mensen te helpen zichzelf opnieuw uit te vinden in hun loopbaan. Door op het juiste moment aan de juiste knoppen te draaien ontstaan soms hele nieuwe inzichten en talenten en gaan soms deuren open die anders gesloten zouden blijven. Een verzorgende die als incassomedewerker aan de slag gaat, een contract manager bij KLM die haar hart volgt en de corporate wereld inruilt voor de spirituele wereld. Maar ook de bakker die elders als bakker aan de slag gaat omdat bakken nu eenmaal zijn grote passie is. De conclusie van jezelf opnieuw uitvinden kan dus ook zijn dat je heel blij bent met het werk wat je doet en je niets anders wilt. Het betekent zeker niet altijd dat het roer om moet en dat kán ook niet altijd.

Droombaan of brood op de plank of iets er tussenin, alles is goed zo lang het maar aansluit op persoonlijke wensen, voorwaarden en mogelijkheden van een kandidaat. Dat is altijd leidend in de trajecten bij Menea en dat is ook waar ik voor sta. Na mijn werk kom ik thuis op ons woonschip in het mooie Schellingwoude in Amsterdam Noord waar ik samen met mijn man en twee kinderen woon. Heel soms gooien we de trossen los en dobberen we ergens voor anker, helemaal los van de rest van de wereld! Dat maakt me toch altijd weer even bewust van hoe bijzonder we wonen.

Wat kan Yvonne Muris voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten