Ernst Runge

Eigenaar

Mijn naam is Ernst Runge. Ik ben lid van het directieteam en mede-eigenaar van Menea.

De rode draad van mijn werkzame leven heeft tot nu toe gedraaid om de vraag hoe kunnen mensen in beweging komen, of hoe kunnen zij aangezet worden tot beweging? Na mijn studie heb ik gewerkt bij een aantal marketingcommunicatie bureaus, een uitzendbureau, een vakbond en nu dus als mede eigenaar van Menea/Hof.

De focus van mijn werkzaamheden richt zich momenteel op psychologisch adviesbureau Hof. Naast assessments en coaching behandelen we de thema’s arbeidsmarktwaarde, talentontwikkeling en leiderschap. Door inzicht en overzicht zijn er koppelingen te maken met de andere disciplines van Menea en Menea Pezet (werving en selectie van HR professionals), die een toegevoegde waarde kunnen leveren voor organisaties.

Onderwerpen die mijn aandacht hebben, zijn: Nieuwe producten en diensten, acquisitie, netwerken, marketingcommunicatie, coaching en arbeidsvoorwaarden en -verhoudingen. Door mijn vakbondverleden bij de Unie wordt mijn kennis benut voor netwerkdoeleinden cq lobby activiteiten.

Ernst Runge

Wat kan Ernst Runge voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten