Joost Sablerolle

Eigenaar

Mijn naam is Joost Sablerolle, lid van het directieteam en mede-eigenaar van Menea. Ik ben geboren en getogen in Limburg, maar woon nu al jaren met mijn gezin in Amsterdam.

Bijna mijn hele werkzame leven ben ik actief in het begeleiden en coachen van mensen. Alhoewel van oorsprong een echte techneut, kwam ik al snel tot de ontdekking dat mijn talenten meer op het commerciële en relationele vlak lagen.

Ik geloof niet in snelle oplossingen en vluchtige relaties, maar in oprechte interesse en duurzame verbindingen. Dat geloof draag ik elke dag uit naar mijn collega’s, relaties, cliënten en dat straalt uit op de wijze waarop ik samen met mijn collega’s Menea heb vorm gegeven. Solide, betrouwbaar en duurzaam in een vakgebied dat zich soms lijkt te kenmerken door hypes en snelle succesjes.

Ik probeer altijd door te dringen tot de kern van het probleem, de werkelijke drijfveren waarbij ik de omstandigheden waarin mensen en bedrijven kunnen verkeren niet uit het oog verlies. Veelal kondigt na wat graafwerk de gewenste oplossing zich vanzelf aan waarbij het vakmanschap, de kennis en het netwerk van Menea ondersteunend is aan de realisatie daarvan. Vrije tijd, hobby en werk loopt bij mij altijd door elkaar heen, maar ik beleef veel plezier aan het op de weg krijgen en houden van oldtimers.

Wat kan Joost Sablerolle voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten