Sjoerd Sijsma

Directeur


Sinds 1 januari 2017 werk ik bij Menea en ben ik lid van het directieteam. Na mijn studie bedrijfskundige economie ben ik al vrij snel in de wereld van de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Met heel veel plezier houd ik mij al 20 jaar vanuit diverse rollen bezig met onderwerpen als uitzenden, detacheren, payrolling, outplacement en re-integratie. Hierbij ben ik actief geweest binnen zowel grote beursgenoteerde organisaties als bij kleine snel groeiende startups. Het accent heeft in die 20 jaar vooral gelegen op organisatie-inrichting en -ontwikkeling, HR en de verbinding tussen commercie en operatie.

In mijn werk word ik vooral gedreven door verbinding, verbetering en vernieuwing. Verbinding heb je nodig om samen een doel te kunnen bereiken, verbetering is voor mij het streven naar efficiënt handelen en vernieuwing betekent vooruitgang. De grootste voldoening haal ik uit het optimaliseren van teamprestaties en het vergroten van het werkplezier.

Ik woon in Amsterdam, ben getrouwd en heb één dochter. In mijn vrije tijd ga ik graag naar theater, maak ik muziek of ga ik sporten.

 Kijk voor meer informatie op mijn linkedin profiel

Wat kan Sjoerd Sijsma voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten