Annet Renfurm

Directie secretaresse

Ik ben Annet, woon in Leerdam en werk als directiesecretaresse bij Menea.

Met veel plezier doe ik al jaren dit zeer afwisselende werk. Binnen Menea hou ik mij bezig met een veelheid aan zaken die ervoor zorgen dat geen enkele dag hetzelfde is. Naast de ondersteuning van de directie, weten de adviseurs en andere collega’s mij te vinden voor ondersteuning.

De belangrijkste drive in mijn werk is plezier hebben in de verschillende taken en werkzaamheden die horen bij mijn functie. Gelukkig zijn wij bij Menea een goed op elkaar ingespeeld team, waarbij de diverse kwaliteiten van een ieder goed naar voren kunnen komen en waarbij wij elkaar perfect kunnen aanvullen. Collegialiteit en flexibiliteit zijn hierdoor heel belangrijke punten die wij als bedrijf niet alleen verkondigen maar ook intern laten zien.

Buiten het werk hou ik erg van zingen en zit sinds geruime tijd bij een popkoor in Leerdam, “The Voice”. Daarnaast hou ik ook van Zumba en Sh’bam en ben dus tegenwoordig een aantal uurtjes in de sportschool te vinden. Mijn gezin en mijn moeder zijn mij heel dierbaar en ik besteed daarnaast veel tijd aan het onderhouden van vriendschappen.

Wat kan Annet Renfurm voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten