Marianne de Jong

Teamassistent

Ik ben Marianne, woon in Elst (U) en werk als Team assistent bij Menea.

Met veel plezier werk ik al vele jaren bij Menea in het ondersteunen van accountmanagers en coaches.

In deze ondersteuning is het interessant dat je de trajecten van begin tot het einde meemaakt, van offerte tot trajectplan, rapportages en uiteindelijk de uitstroom van de betreffende kandidaten in een nieuwe uitdaging (nieuwe baan) de WIA of anderzijds. Je hebt tijdens dit hele proces contact met zowel opdrachtgevers als met de kandidaten. Door deze veelzijdigheid en de vele afwisselende werkzaamheden krijg en haal ik veel energie uit mijn werk.

Verder kunnen collega’s mij altijd bellen of mailen voor allerlei hand- en spandiensten, uitzoekwerk etc. etc. en ben ik ze met veel plezier van dienst met mijn kennis en kunde en denk ik graag met ze mee, zogenaamd de spin in het web. Naast mijn werk, in mijn vrije tijd, hou ik me graag bezig met lezen, wandelen, fietsen, kinderen, kleinkinderen of met mijn partner lekker onderweg. Ik ben altijd in voor een gezellig avondje met vrienden, kortom genieten van alle mooie dingen in het leven.

Wat kan Marianne de Jong voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten