Marianne de Jong

Teamassistent


Ik ben Marianne, woon in Elst (U) en werk als medewerker Business Support Sales bij Menea.

Wat mijn werk bij Menea interessant maakt is de veelzijdigheid in het werk. Die veelzijdigheid bestaat uit het ondersteunen van de accountmanagers, de adviseurs en het begeleiden van backoffice stagiaires. Hierdoor is mijn werk nooit eentonig.

Bij de ondersteuning van het salesteam maak ik het hele traject mee wat onze kandidaten doorlopen om weer een nieuwe uitdagende baan te vinden. Daarbij is het servicegericht en dienstverlenend bezig zijn, het contact met zowel de opdrachtgevers als de medewerkers, iets wat goed bij mij past en waar ik veel energie uit haal. Klantvriendelijk en dienstverlenend zijn zaken die hoog in het vaandel staan bij mij.

Bij het ondersteunen van de stagiaires kan ik weer een hele andere kant van mijn kwaliteiten laten zien. Het is altijd weer een uitdaging om de stagiaires zo goed mogelijk alle kennis en kunde mee te geven, voor wat betreft het werk aan de receptie, het klantvriendelijk zijn, het op een correcte wijze bezoek te ontvangen, etc.. Daarnaast weten mijn collega’s mij ook altijd te vinden voor vele facilitaire en technische zaken en alle verdere hand en spandiensten.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met lezen, wandelen, fietsen, kinderen, kleinkinderen of met mijn partner lekker onderweg. Ik ben altijd in voor een gezellig avondje met vrienden, kortom genieten van alle mooie dingen in het leven.

Marianne de Jong

Wat kan Marianne de Jong voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten