Ria van Dijk

Teamassistent

Ik ben Ria, woon in Montfoort en ben werkzaam op de afdeling Backoffice.

Als teamassistent ondersteun ik onze coaches bij diverse werkzaamheden, zoals het verwerken van nieuwe aanmeldingen in ons cliëntvolgsysteem, waarna onze coaches de begeleiding kunnen starten. In samenwerking met de coaches zorg ik dat rapportages tijdig worden verzonden naar kandidaten en opdrachtgevers en bereid ik de facturatie voor. Ook plan ik workshops/trainingen voor kandidaten in en verzorg ik de uitnodigingen. De ondersteuning heeft betrekking op individuele trajecten, maar ook op grotere projecten. Verder verzorg ik diverse managementrapportages voor onze opdrachtgevers.

Mijn collega’s weten mij vaak te vinden voor allerlei vragen over trajecten, maar ook over het gebruik van het cliëntvolgsysteem, het inzetten van testen, etc.

Ik vind het belangrijk om een stukje bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van de dienstverlening van Menea. Een nauwe samenwerking met de coaches, mijn collega’s van de Backoffice, de Financiële administratie en de afdeling Sales is dan ook een vereiste, maar maken mijn werk ook veelzijdig en leuk.

In mijn vrije tijd wandel of fiets ik graag. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Het meest kom ik tot rust op vakantie. Dan geniet ik graag van zon en natuur, lekker eten en een mooi spannend boek.

Wat kan Ria van Dijk voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten