Ria van Dijk

Teamassistent

Ik ben Ria, woon in Montfoort en ben werkzaam op de afdeling Backoffice.

Als medewerkster Backoffice verwerk ik alle nieuwe aanmeldingen in ons cliëntvolgsysteem, zodat onze adviseurs de begeleiding kunnen starten. In samenwerking met de adviseurs zorg ik dat rapportages tijdig worden verzonden naar kandidaten en opdrachtgevers, en bereid ik de facturatie voor. Ook plan ik workshops in en nodig ik kandidaten uit. Verder verzorg ik diverse managementrapportages voor onze opdrachtgevers.

Ik vind het belangrijk om een stukje bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van de dienstverlening van Menea. Een nauwe samenwerking met de adviseurs, mijn collega’s van de Backoffice, de financiële administratie en de afdeling Sales is dan ook een vereiste, maar maken mijn werk ook veelzijdig en leuk.

In mijn vrije tijd hou ik van sporten, zoals onder andere fietsen, wandelen, hardlopen, fitness. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en van ons landje te genieten. Ook het samenzijn met vrienden en familie zijn voor mij erg belangrijk. Het meest kom ik tot rust op vakantie. Dan geniet ik van zon, natuur en cultuur, lekker eten en een heerlijk spannend boek.

Ria van Dijk

Wat kan Ria van Dijk voor jou betekenen?

Bel 030 – 602 00 00 of mail naar info@menea.nl om met één van onze medewerkers te spreken of laat ons bellen door onderstaand uw telefoonnummer achter te laten